Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Κυκλοφορίες 31 - 01 - 2018


Καλοκαιριάζει κι ακόμα Γενάρη ποστάρω.




DC

Στο Dark Nights Metal #5, ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πηγαίνει. Ευτυχώς όμως, η Wonder Woman δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα. Το Deathstroke Annual #1 έχει στα μελάνια τον Bill Sienkiewicz. Στο Detective Comics Annual #1 διαβάζουμε την origin story του Clayface. To Flash Annual #1 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το Harley Quinn #36 διαβάζεται. Το JLA Doom Patrol Special #1 είναι ένα απολύτως παλαβό comic. To Mystik U #2 είναι έτσι κι έτσι. Στο Silencer #1 πρωταγωνιστεί μια πρώην επαγγελματίας δολοφόνος που ήταν στη δούλεψη της Talia al Ghul. To Motherlands #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια μια multiversal bounty hunter.

MARVEL

Το All-New Wolverine #30 είναι τεύχος #MeToo για Wolverines. To Captain Marvel #128 είναι αδιάφορο. Το Invincible Iron Man #596 είναι μετριότατο. Τα Phoenix Resurrection The Return Of Jean Grey #5 και Jean Grey #11, πάνε πακέτο. Χωρίς πολλά λόγια, καταλήγουμε με δύο Jeans. Στο Jessica Jones #16, ο Killgrave συνεχίζει να βασανίζει τη Jessica. To Moon Girl And Devil Dinosaur #27, έχει φανταστικούς γκεστς. Το Moon Knight #191 είναι καλούτσικο. Το Star Wars Doctor Aphra #16 έχει πλάκα.

INDIES

Το Hungry Ghosts #1, που φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Anthony Bourdain, είναι συμπαθητικό. To Joe Golem, Occult Detective- Flesh And Blood #2 είναι αξιοπρεπές. Το Bonehead #2 δεν είναι καθόλου κακό. Το Realm #5 διαβάζεται. To Eternity #4, τελευταίο τεύχος της μίνι σειράς, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Quantum And Woody #2 από την άλλη διαβάζεται πολύ ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: