Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Κυκλοφορίες 07 - 02 - 2018


Neo Joker is about to start explosions.



DC

Στο Batman #40, ο Bruce και η Diana, στα 37 χρόνια που βρίσκονται στον αφιλόξενο κόσμο, μένουν πιστοί στις σχέσεις τους. Το Batman White Knight #5 έχει σεναριακό ζουμί μα και μια φανταστική καταδίωξη με αυτοκίνητα. To Black Lightning Cold Dead Hands #4 είναι αξιοπρεπές. Το Dastardly And Muttley #6 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Deathstroke #28, η Rose συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό για τον εαυτό της. Στο Exit Stage Left The Snagglepuss Chronicles #2, η αντικομουνιστική υστερία αγγίζει τον Snagglepuss. To Green Arrow #37 έχει μια επική μονομαχία ανάμεσα στη Moira Queen και τη Shado. Στο Green Lanterns #40, το Caper, δηλαδή το Tinder των υπερηρώων, σχετίζεται με τις εξαφανίσεις μερικών από αυτούς. Τα Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #5 και Harley Quinn #37 έχουν πλάκα. Στο Justice League #38, ο Cyborg γίνεται προσωρινός αρχηγός της ομάδας. Το Mother Panic Batman Special #1, που αποτελεί το δεύτερο μέρος του Milk Wars event, είναι αρκετά καλό. To Nightwing #38 είναι εντάξει. Στο Superman #40, Superman και γιος προσπαθούν να σώσουν έναν πλανήτη από τύχη παρόμοια με του Krypton.

INDIES

Στο Extremity #11 γίνεται χαμός. Το No. 1 With A Bullet #4 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Στο Paper Girls #20, τα κορίτσια αποκτούν το δικό τους mecha! To Twisted Romance #1 διαβάζεται. Το Vs #1, στο οποίο οι Ribic και Klein μεγαλουργούν, έχει να κάνει, μέσες άκρες, με μονομάχους του διαστήματος. Στο Walking Dead #176, η Michonne βρίσκει την χαμένη κόρη της. Το Wicked + The Divine 1923 #1 δεν είναι ακριβώς comic. Είναι ας πούμε εικονογραφημένο διήγημα. Το Armstrong And The Vault Of Spirits One Shot δεν με εντυπωσίασε. Στο Mech Cadet Yu #6 "μικροσκοπικά" sharg έχουν εισβάλλει στη βάση. To Incognegro Renaissance #1 αποτελεί τίτλο που ακολουθεί την Karen Berger από τη Vertigo στη Dark Horse. Το Koshchei The Deathless #2 είναι ένα ωραίο παραμυθάκι. Το Shadow Batman #5 απλώς διαβάζεται.

MARVEL

To Amazing Spider-Man #795 δεν έχει ούτε τον Stuart Immonen, ξεφύλλισμα έφαγε. Το Black Bolt #10 είναι καλό. Γι αυτό και δεν διαβάζει κανείς τη σειρά. Το Daredevil #598 ασχολείται με την επιστροφή του Muse. To Hawkeye #15 έχει υπέροχη απεικόνιση δράσης. Το Infinity Countdown Adam Warlock #1 έχει τον Michael Allred στο σχέδιο. To Rise Of The Black Panther #2 το λες και αδιάφορο. Στο Runaways #6 το παρεάκι επανενώνεται. Το Spider-Man #237 διαβάζεται. Με το X-Men Red #1 επιστρέφει όχι μόνο η Jean Grey μα και η Cassandra Nova. Στο Star Wars #43, η Leia βρίσκει πεδίο συνεννόησης με την Trios.

Δεν υπάρχουν σχόλια: