Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κυκλοφορίες 24 - 01 - 2018


Τρέλα.


DC

Στο Action Comics #996, η Lois τα καταφέρνει καλύτερα στην αποστολή της, από ότι οι Superman και Booster Gold στη δική τους. Στο Batgirl #19, η Babs αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα. Στο Detective Comics #973, η Batwoman διασχίζει τον Ρουβικώνα. Στο Doom Patrol #10 συμβαίνουν απερίγραπτα πράγματα! Στο Doomsday Clock #3, που είναι καλό, ο Batman είναι πιο ψυχρός από ποτέ! Στο Flash #39, ο Flash πηγαίνει μια βολτούλα την Iris. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #37, οι Lanterns αντιμετωπίζουν τον Zod. To Hellblazer #18 διαβάζεται. Στο Justice League Of America #23 εμφανίζεται η Promethea! Με το Nightwing The New Order #6 τελειώνει αυτή η σειρά. Το Raven Daughter Of Darkness #1 διαβάζεται. To Suicide Squad #34 θα σε κάνει να κουνήσεις το κεφάλι με τη Waller. To Teen Titans #16 είναι αδιάφορο. Στο Wonder Woman #39, η Silver Swan αποδεικνύεται άξια αντίπαλος. Το Imaginary Fiends #3 είναι αξιοπρεπές. Στο Wild Storm #11, ο Bendix διηγείται ιστορίες από το παρελθόν.

INDIES

Στο Black Magick #10 έχουμε γεννητούρια. Στο Black Science #34 γίνεται χαμός. Το Dissonance #1 βασίζεται σε ένα ενδιαφέρον concept. Στο Maestros #4, ο Willy και η παρέα του ταξιδεύουν στον Κάτω Κόσμο προς αναζήτηση βοήθειας. Στο Manifest Destiny #33 ξεκινά ανταρσία. Στο Monstress #13, η Maika βρίσκει προσωρινό καταφύγιο. Το Regression #6 έχει ένα ενδιαφέρον. Στο Sex Criminals #21, ο Jon μα κυρίως η Suzie δεν περνούν καλά χωριστά. To Abbott #1 έχει σαν ηρωίδα μια Αφροαμερικανή δημοσιογράφο και διαδραματίζεται στο Detroit την περίοδο των '70s. Στο Dept. H #22, η Mia είναι αυτή που θα προσπαθήσει να βγει στην επιφάνεια. Στο υπέροχο Sherlock Frankenstein And The Legion Of Evil #4, ο Sherlock διηγείται την ιστορία του στη Lucy Weber. To Vinegar Teeth #1 , του Troy Nixey, είναι παλαβό. To Kid Lobotomy #4 είναι καλό.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #794 με κάνει να λυπάμαι λιγάκι για τον Immonen. To Avengers #677 δεν θυμάμαι καν αν το τέλειωσα. Το Black Panther #169 είναι γεμάτο σιωπηλή δράση. Μου άρεσε. To Legion #1, θυμίζει περισσότερο comic της DC. Με την καλή έννοια. Το Marvel Two-In-One #2 είναι αρκετά διασκεδαστικό. Το Phoenix Resurrection The Return Of Jean Grey #4 έχει ένα ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: