Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 17 - 01 - 2018


Hulk Smash!


DC

Στο Aquaman #32, ο Arthur θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Mera. Στο Batman #39, ο Batman και η Wonder Woman βρίσκονται προσωρινά παγιδευμένοι σε έναν αφιλόξενο κόσμο. Στο Batwoman #11, η ηρωίδα μας αντιμετωπίζει τον Pyg. To Damage #1 είναι το Hulk του DCU. To Future Quest Presents #6 διαβάζεται. Στο Green Lanterns #39, οι δυο Lanterns αντιμετωπίζουν μια ναζί ποπ σταρ. Το Harley Quinn #35 είναι μέτριο. Στο Justice League #37, η League αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο fan τους. Το Nightwing #37 είναι λίγο σούπα. Με το Super Sons #12 τελειώνει το Super Sons of Tomorrow crossover. Το Superman #39 είναι ένα συγκινητικό filler. Στο Trinity #17, η ηρωική τριάδα συναντά τον Warlord. To Wonder Woman Conan #5 είναι συμπαθητικό.

INDIES

Στο Angelic #5 μαθαίνουμε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν σε αυτό το κόμικ. Στο Copperhead #18, συνειδητοποιούμε ακόμη μια φορά πόσο ικανή είναι η Clara. Το Days Of Hate #1 είναι μάξι σειρά με setting μια Αμερική μετά από έναν νέο εμφύλιο. Το Evolution #3 είναι ενδιαφέρον. Στο Family Trade #4, η Jessa προσπαθεί να δραπετεύσει με κάθε τρόπο. Το Further Adventures Of Nick Wilson #1, έχει σαν ήρωα έναν υπεράνθρωπο που έχασε τις δυνάμεις του. Το Ice Cream Man #1 είναι ένα ανατριχιαστικό κόμικ τρόμου. Το Mage The Hero Denied #5 δεν είναι κακό. Στο Kill or Be Killed #15, o Dylan βρίσκεται σε μια ψυχιατρική κλινική. Το Rumble #2 είναι πανέμορφο. Το Jenny Finn #3 είναι μια χαρά. Με το Strangers In Paradise XXV #1, ο Terry Moore επιστρέφει στο κόμικ που τον έκανε γνωστό.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #29, ο Daken θυσιάζεται για το κοινό καλό. To America #11 είναι μέτριο. Ότι πάει για ακύρωση μου φαίνεται απολύτως λογικό. To Avengers #676 είναι κακό. Στο Doctor Strange #384, Strange και Loki μονομαχούν. Στο Mighty Thor #703, η Jane Foster βρίσκεται σε δίλημμα. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #299, αν εξαιρέσει κανείς την ανατροπή/έκπληξη στο τέλος, είναι κακό. Στο Star Wars #42, οι επαναστάτες έχουν ένα σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: