Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 10 - 01 - 2018



Darkseid is.


DC

Στο Mister Miracle #6, Scott και Barda, εφορμούν στο παλάτι του Oriοn μη αποδεχόμενοι την τιμωρία του. Και κάπως έτσι, οι King και Gerads, παραδίδουν ένα συνολικά φανταστικό τεύχος που σε κάνει να παγώσεις στο τέλος του. Στο Action Comics #995, οι Booster Gold και Superman επιστρέφουν στη Γη μεν, στο μέλλον δε. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #18, οι ηρωίδες αναλαμβάνουν μια αποστολή του Spyral. Στο Detective Comics #972, η ομάδα δεν καταφέρνει να αποτρέψει τον Clayface να γίνει το τέρας που φοβόταν πως θα γίνει. Στο Flash #38, ο Flash καταφέρνει με λίγη βοήθεια να διαλύσει την παρτάρα των Rogues. To Hal Jordan And The Green Lantern Corps #36 έχει μάχη μεταξύ Lanterns και Controllers. Τα Harley Quinn #34 και Harley Quinn Be Careful What You Wish For Special Edition #1 έχουν μια πλάκα, τίποτα παραπάνω.

Στο Justice League Of America #22 βλέπουμε πως η θεραπεία της Killer Frost έχει συνέπειες. To New Super-Man #19 είναι επικεντρωμένο στη δημοσιογράφο Laney Lan. Στο Ragman #4, ο Ragman και ο Etrigan προσπαθούν να συνεργαστούν. Στο Red Hood And The Outlaws #18 αποκαλύπτονται κάποια από τα μυστικά του Bizarro. Στο Suicide Squad #33 γνωρίζουμε το cannon fodder της Squad. Στο Supergirl #17, η Kara αντιμετωπίζει προβλήματα με το D.E.O. To Superwoman #18 δεν αποτελεί κάτι το συνταρακτικό. Το Titans #19, τώρα που λείπει ο Brett Booth, μέχρι που διαβάζεται. Το Wildstorm Michael Cray #4 είναι ενδιαφέρον. Στο Wonder Woman #38, βλέπουμε την μετατροπή μιας οπαδού της Diana σε arch-villain.

INDIES

To Sword of Ages #2 είναι εντυπωσιακά καλό. Επίσης, μια σκηνή του μου θύμισε αντίστοιχη της ταινίας Heavy Metal, κάτι που οδήγησε σε δεύτερη ανάγνωση του τεύχους υπό τους ήχους του soundtrack του Elmer Bernstein. Στο Eternal Empire #6, οι ήρωές μας συναντούν τους δράκους προγόνους τους και μαθαίνουν την ιστορία τους. To Port Of Earth #3 διαβάζεται. Στο Royal City #9, ο Lonnie παρακινεί τον Pat να σταματήσει τη δουλειά στο εργοστάσιο και να ακολουθήσει τα όνειρά του. Στο Sleepless #2, η ηρωίδα μας και ο ακοίμητος φρουρός της βρίσκονται ουσιαστικά παγιδευμένοι. Το Slots #4 έχει χορό, αλκοόλ και πυγμαχικούς αγώνες. Στο Mech Cadet Yu #5, οι μαθητευόμενοι μεταφέρονται στο τμήμα καθαριστών. Στο Bloodshot Salvation #5, ο Ninjak σώζει τον Ray.


MARVEL

Το Avengers #675, στο οποίο υποτίθεται συμβαίνουν συνταρακτικά πράγματα, δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Στο Daredevil #597, ο Matt γίνεται αντιδήμαρχος του Wilson Fisk. Στο Ms. Marvel #26, η Kamala συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη. Στο Phoenix Resurrection The Return Of Jean Grey #3, οι X-Men ανοίγουν τον τάφο της Jean Grey. Το Runaways #5 το λες και λίγο βαρετό. Το She-Hulk #161 εύχεσαι να ακυρωθεί. Στο Unbeatable Squirrel Girl #28, η Squirrel Girl και ο Drax συζητούν για καρέκλες. Το Star Wars Darth Vader #10 είναι σχετικά καλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: