Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 27 - 12 - 2017


Remains of 2017


DC

Στο Doomsday Clock #2, o Ozymandias, o νέος Rorschach και δυο villains ταξιδεύουν στο DCU προς αναζήτηση του Dr. Manhattan.  Στο Action Comics #994, Superman και Booster Gold δεν έχουν φύγει ακόμα από τον Κρύπτον του παρελθόντος. Στο χριστουγεννιάτικο Batgirl #18, εμφανίζεται η Harley Quinn. Στο Batman Creature Of The Night #2, ο Bruce Wainright ανακαλύπτει πως o tulpa Batman έχει σταματήσει να είναι τιμωρός του εγκλήματος. Το Demon Hell Is Earth #2 δεν είναι κακό. Στο Detective Comics #971, τα βασανιστήρια που υπέστη ο Clayface τον κάνουν να αλλάξει στρατόπεδο. Στο Flash #37, οι Rogues καλοπερνούν. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #35, οι Lanterns βρίσκουν τους Controllers. 

Στο Hawkman Found #1, ο Hawkman είναι ζωντανός μα παγιδευμένος σε έναν εφιάλτη. Το Hellblazer #17 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το Imaginary Fiends #2 είναι καλό. Στο Justice League Of America #21, η Killer Frost ξαφνικά θεραπεύεται. Το Kamandi Challenge #12 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτής της ενδιαφέρουσας πειραματικής σειράς που απότισε φόρο τιμής στον Jack Kirby. Στο Nightwing The New Order #5, ο Dick δεν βάζει μυαλό. To Suicide Squad #32 τελειώνει με την ομάδα ζωντανή αλλά διαιρεμένη. Το Teen Titans #15 αποτελεί το τρίτο μέρος του "Super Sons of Tomorrow". Στο Wonder Woman #37, Δίας και Darkseid μονομαχούν.

MARVEL

Στο Black Panther #168, ο Coates χαραμίζει τον Sprouse σε κοντινά πλάνα και βαρετό διάλογο. Το Captain Marvel #127 διαδραματίζεται σε κάποιο mirror universe. Στo Invincible Iron Man #595 πλησιάζουμε στην ανεύρεση του Tony Stark. Στο Jessica Jones #15, ο Purple Man ξαναπαίρνει το πάνω χέρι. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #26 εμφανίζεται μια, μεγαλύτερη από τον Galactus, απειλή. Στο Moon Knight #190, ο κεντρικός ήρωας ανακαλύπτει πως έχει οικογένεια. Το Phoenix Resurrection The Return Of Jean Grey #1 γίνεται ενδιαφέρον μόνο στο τέλος του. Στο Spider-Men II #5 "ξαναγεννιέται" το Ultimate Universe.

INDIES

To B.P.R.D. The Devil You Know #5 τελειώνει με μια μεγάλη επιστροφή που αποτελεί και έκπληξη πρώτου μεγέθους. Στο Rasputin The Voice Of The Dragon #3, ο Bruttenholm πέφτει με αλεξίπτωτο στην κατεχόμενη Γαλλία. Το Bonehead #1, που θυμίζει Mirror's Edge, είναι ενδιαφέρον. Το Motor Crush #9 χωρίς να είναι άσχημο, δεν είναι τόσο "solid" όσο τα προηγούμενα τεύχη. Στο Cinema Purgatorio #13, οι Moore και O 'Neill καταπιάνονται με ένα άγνωστο σε μένα θέμα. Το Eternity #3 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: