Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κυκλοφορίες 03 - 01 - 2018



2018


DC

Στο Batman White Knight #4, η Neo Joker είναι ο νέος μεγάλος κίνδυνος για την Gotham. Η ιστορία του Batman #38 είναι filler, δημιουργήθηκε για να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Joelle Jones που σχεδιάζει το επόμενο κομμάτι του Superfriends arc. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ καλή. Το Batman And The Signal #1 έχει σαν πρωταγωνιστή τον Duke, που αναλαμβάνει την ημερήσια βάρδια προστασίας της Gotham. Στο Nightwing #36, ο "Δικαστής" επισκέπτεται τον δήμαρχο του Blüdhaven. To Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #4 είναι σχεδόν διασκεδαστικό. Στο Deathstroke #27, η Terra βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το Justice League #36 ξεκινά και τελειώνει φανταστικά. Το Superman #38 αποτελεί το 4ο μέτος του Super Sons of Tommorow. To Black Lightning Cold Dead Hands #3 είναι αξιοπρεπές. Στο Green Arrow #36, η Canary διασώζει τον Oliver. Στο Green Lanterns #38, οι δυο Lanterns διαφωνούν για το αν πρέπει να παρέμβουν στα εσωτερικά προβλήματα ενός πλανήτη. Το Dastardly And Muttley #5 έχει πλάκα. Στο Exit Stage Left - The Snagglepuss Chronicles #1, ο Mark Russel χρησιμοποιεί χαρακτήρες Hanna-Barbera και παραδίδει ένα βαθύτατα πολιτικό κόμικ.

MARVEL

Στο Astonishing X-Men #7, ο Xavier-Fantomex σχεδόν καταφέρνει να εξοντώσει την απειλή του Shadow King. Στο Black Bolt #9, ο Black Bolt μεταφέρει δυσάρεστα νέα στην Titania. Στο Captain America #697, ο Kraven κυνηγά τον Captain America. Στο Guardians Of The Galaxy #150, ο Ant-Man κάνει την περισσότερη δουλειά. Στο Hawkeye #14, ο Clint έχει ένα ηλίθιο σχέδιο διάσωσης. Το Phoenix Resurrection The Return Of Jean Grey #2, ενώ δεν είναι πραγματικά καλό, καταφέρνει να ιντριγκάρει. To Rise Of The Black Panther #1, δεν είναι πολύ άσχημο. Aν όμως δεν μιλούσαμε για μίνι σειρά 6 τευχών θα κοβόταν πριν καν φτάσει αυτόν τον αριθμό. Το Rogue And Gambit #1 δεν αξίζει. Το Spider-Man #236 διαβάζεται. Το νοσταλγικό X-Men Grand Design #2 είναι καλό. Το Star Wars #41 είναι μια χαρά.

INDIES

Στο Birthright #29, οι ήρωές μας επιζούν από τον εκτροχιασμό του τρένου και φτάνουν στον προορισμό τους. Το Extremity #10 καταφέρνει να σε κάνει να σπαράξεις για ένα ανδροειδές. Πολύ δυνατό τεύχος. Το No. 1 With A Bullet #3 είναι εντάξει. Στο Paper Girls #19, οι δυο Tiffanys συναντιούνται. Το Rat Queens #7 είναι ένα πολύ γεμάτο τεύχος. Το Walking Dead #175 έχει δυο μεγάλες εκπλήξεις. Στο Giants #2, o Gogi διασώζεται από μια παρέα κατοίκων της επιφάνειας. Στο Koshchei The Deathless #1, ο Koschei διηγείται την ιστορία του στον Hellboy. To Shadow Batman #4 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: