Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 29 - 11 - 2017


Forged by the crow-mage from shards of darkness / Honed by the half-breed to vorpal sharpness


INDIES

Το Sword Of Ages #1, του Gabriel Rodriguez, σχεδιαστή του Locke & Key, είναι φανταστικό. Αποτελεί μεταφορά του Αρθουριανού μύθου σε κυρίως sci-fi setting και έχει έντονες επιρροές από τον Moebius και γενικότερα από Ευρωπαίους δημιουργούς.  Στο Black Magick #9, ένας κυνηγός μαγισσών εισβάλει στο σπίτι της Rowan. Στο Kill Or Be Killed #14, ο Dylan σκοτώνει τον επικεφαλής της Ρώσικης Μαφίας. Στο  Manifest Destiny #32, η Irene εκδικείται τον Hardy για το κακό που της έκανε. Το  Motor Crush #8 είναι καλούτσικο. Το Sacred Creatures #5 ψιλοδιαβάζεται. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #4, όσο οι πράκτορες τσακώνονται αναμεταξύ τους, η Βαρβάρα προελαύνει ανενόχλητη

DC

Στo Aquaman Annual #1, οι Johnson και Fiumara δανείζoνται στοιχεία από το "For the Man Who Has Everything..." των Moore και Gibbons και τα αξιοποιούν στο έπακρο. Στο Batman Annual #2, οι King, Weeks και Lark παραδίδουν ένα τεύχος που στο πρώτο μέρος σε αφήνει με ανοιχτό στόμα από τη δράση, στο δεύτερο σε κάνει να ψάχνεις χαρτομάντιλα. To χριστουγεννιάτικο Green Arrow Annual #1 είναι συμπαθητικό. Το Justice League Of America Annual #1, που σχεδιάζει ο Kelley Jones,  είναι αφιερωμένο στον Lobo και την Canary. Το Super Sons Annual #1 επικεντρώνεται στα Super-Pets! 

Στο Batman Creature Of The Night #1, των Kurt Busiek και John Paul Leon, ο Batman αποτελεί ένα tulpa βγαλμένο από το μυαλό ενός παιδιού. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #33 κάποιος απάγαγει τους Guardians. Το Mystik U #1 είναι κάτι ανάμεσα σε Harry Potter και Magicians.

MARVEL

Στο America #9, αποκαλύπτεται σε όλους πως πίσω από όλα κρύβεται η Exterminatrix. Στο Jean Grey #9 καταφθάνει ο Phoenix. Στο Moon Knight #189, ο άβαταρ του Ρα αναζητεί συμμάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: