Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 25 - 10 - 2017


No Mercy!


DC

Στο Action Comics #990, παππούς και εγγονός έχουν μια ενδιαφέρουσα κουβεντούλα. To Batgirl #16 είναι αξιοπρεπές. Στο Batman The Merciless #1 βλέπουμε τον Batman ως θεό του πολέμου. Στο Detective Comics #967, ο Tim από το μέλλον αντιμετωπίζει όλη την Bat-family. Το Flash #33 αποτελεί tie-in του Metal. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #31, βλέπουμε πως ό,τι συνέβη και στο προηγούμενο τεύχος ήταν ένα σήμα SOS από τον Hector Hammond. Το Hellblazer #15 είναι ένα τεύχος βγαλμένο από τα παλιά! Στο Justice League Of America #17, ο Ryan δείχνει πως αξίζει πραγματικά να γίνει ο νέος Atom. Στο Mother Panic #12, η Violet βρίσκεται παγιδευμένη. Το Nightwing The New Order #3 είναι ενδιαφέρον. Στο Suicide Squad #28, η ομάδα συναντά τον παππού Flagg ο οποίος είναι μέλος της πρωτότυπης Suicide Squad.  To Teen Titans #13 είναι εντάξει. Το Wonder Woman #33 είναι επικεντρωμένο στην Grail και τον μικρό Darkseid.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #26, η Laura συζητά με τη νεοευρεθείσα μητέρα της όσο ο Daken δραπετεύει από την αιχμαλωσία του. Στο Amazing Spider-Man #790, ο Peter συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες της διάλυσης της εταιρείας του. Στο America #8, το πανεπιστήμιο καταλαμβάνεται από υποχθόνιες δυνάμεις. Το Black Panther #166 είναι επικεντρωμένο στον Klaw. To Captain Marvel #125 είναι μετριότατο. Στο Daredevil #28, ο Blindspot επιστρέφει για να σώσει τον Matt. Στο Jean Grey #8, η Jean ταξιδεύει στις αναμνήσεις της Emma Frost. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #24, η Lunella ψάχνει συνεργάτη. To Silver Surfer #14 είναι το πολύ καλό και εντελώς Doctor Who τελευταίο τεύχος της σειράς.

INDIES

Το Copperhead #15, ξεκινά με την απαγωγή της Σερίφη Bronson. Το Deadly Class #31 ξεκινά με ναρκωτικά και σεξ και τελειώνει με αρχή μακελειού. Στο Saga #48 έχουμε, μέσες άκρες, οικογενειακή επανένωση. Το Southern Cross #13 με έκανε να ξαναδιαβάσω τη σειρά από την αρχή. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #3, ο Abe και η Liz βρίσκονται μετά από καιρό. Το Bloodshot Salvation #2 δεν είναι κακό. Το Eternity #1 δεν είναι ιδιαίτερα καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: