Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 22 - 11 - 2017


The End Complete.


DC

Στο Action Comics #992, ο Superman θα προσπαθήσει να ταξιδεύσει στο παρελθόν προς αναζήτηση της αλήθειας. To Batgirl #17, που βρίσκει την Babs και τον Dick αντιμέτωπους με τη Red Queen, είναι μέτριο. Στο Detective Comics #969 έχουμε την επιστροφή του Victim Syndicate. Στο Doom Patrol #9, o μικρός σατανιστής Lucius Reynolds προσχωρεί στην "Brotherhood of Nada", πρώην "Dada". To Doomsday Clock #1 συνεχίζει την ιστορία μετά το τέλος του Watchmen και ταυτόγχρονα ρίχνει γέφυρες με το υπόλοιπο DCU. 

Στο Flash #35, o Barry και ο Wally δεν μπορούν να σταματήσουν τη Meena που δουλεύει πια για τη Black Hole. Στο Harley Quinn #32 έχουμε μια αιματηρή εκδίκηση. To Hellblazer #16 είναι μετριότατο. Ο Tim Seeley, που αυτήν την εβδομάδα γράφει το Imaginary Fiends #1, έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από τον Kadrey. Το Justice League Of America #19 είναι μια χαρά. Στο Nightwing The New Order #4, ο Dick και οι Titans προσπαθούν να σώσουν το γιο του πρώτου. Στο Suicide Squad 30, η Harley τρέχει να σωθεί. Στο Teen Titans #14, ο Kid Flash φαίνεται να επιστρέφει για τα καλά. Στο Wonder Woman #35 διαβάζουμε την ιστορία του Ιάσονα.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #27, το σπαθί Murumasa πέφτει σε λάθος χέρια. Στο Black Panther #167, o Panther μαθαίνει λίγη από την κρυφή και αιματοβαμμένη ιστορία της Wakanda. Στο Captain Marvel #126, η Carol έχει μεταφερθεί σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. To Invincible Iron Man #594 είναι μέτριο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #25, τα 2/4 των Fantastic Four επισκέπτονται τη Lunella. Στο Star Wars #39, οι επαναστάτες συνεργάζονται με τους αντιστασιακούς του Saw Gerrera.

INDIES

Στο Copperhead #16, ο Clay ψάχνει να βρει τον γιο του, τον Zeke. To Rat Queens #6 αντλεί έμπνευση από το Cuphead. Στο Dept. H #20, ο Q διηγείται την ιστορία του. Το Motor Girl #10 αποτελεί το γλυκόπικρο τέλος της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: