Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 18 - 10 - 2017


Maestros!


INDIES

Στο Dept. H #19, η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να αναδύεται από το βυθό. Στο Sherlock Frankenstein And The Legion Of Evil #1, η Lucy, η κόρη του Black Hammer προσπαθεί να βρει τον Sherlock για την περίπτωση που ξέρει τι απέγινε ο πατέρας της. Στο Descender #25, ο Tim-21 δραπετεύει και καταφέρνει να βρει την Telsa. To Generation Gone #4 διαβάζεται. Στο Invincible #141 πεθαίνει ο πατέρας του Mark. Στο Kill Or Be Killed #13, φτάνουμε στην εισαγωγική σκηνή του πρώτου τεύχους. Επίσης ανακοινώθηκε κινηματογραφική μεταφορά από τον σκηνοθέτη του John Wick.

Στο Kill The Minotaur #5, ο Μινώταυρος ξαναζωντανεύει και σφαγιάζει σχεδόν όλους όσους είχαν μείνει ζωντανοί. Το Maestros #1, έχει να κάνει με έναν μάγο που που αποτελεί το τελευταίο μέλος μιας βασιλικής οικογένειας και είναι φανταστικό. Στο Mage The Hero Denied #3, ο Kevin φεύγει για να προστατεύσει την οικογένειά του. To Realm #2 διαβάζεται. Το They're Not Like Us #16 είναι εντάξει. Μου φαίνεται όμως πως έχει αρχίσει να χάνει λάδια όπως το The Wicked and the Divine. To Kid Lobotomy #1 αποτελεί το ξεκίνημα σειράς από τους Peter Milligan και Tess Fowler.

DC

Στο Aquaman #29, η Mera καταφέρνει να εισχωρήσει στην Ατλαντίδα. Στο Batman #33, ο Batman και η Catwoman ταξιδεύουν στο Khadym. Στο Batman The Drowned #1, βλέπουμε πως ο πόλεμος με την Ατλαντίδα μεταμόρφωσε τη Bryce σε μια σκοτεινή Aquawoman. Στο Batwoman #8, η Kate βρίσκεται στο έλεος του Scarecrow κάτι που δίνει την ευκαιρία στους Blanco και Rauch να μεγαλουργήσουν. Το Future Quest Presents #3 είναι αξιοπρεπές. Στο Green Arrow #33, ο Ollie επιστρέφει στην πόλη του. To Green Lanterns #33 είναι καλό.

Στο τέλος του Harley Quinn #30, η Harley ανακοινώνει την απόσυρσή της από την εκλογική μάχη. Στο Justice League #31, η League και οι απόγονοί της καταφέρνουν να καταπολεμήσουν το συμπυκνωμένο μίσος. Στο Nightwing #31, ο Dick κάνει έξαλλη την Helena. Στο Super Sons #9, οι Superboy και Robin γίνονται σύμβολο αντίστασης για έναν ολόκληρο πλανήτη. Στο Superman #33, πρώτα ο Lex και ύστερα οι Kents μεταφέρονται στον Apokolips. Το Trinity #14 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στο Wild Storm #8 συναντούμε την Jenny Mei Sparks! Το Wonder Woman Conan #2 είναι συμπαθητικό.

MARVEL

Το All-New Guardians Of The Galaxy #12 είναι μάλλον μέτριο. Το Cable #150, με την νέα μα στην πραγματικότητα, παλιά αρίθμηση, θυμίζει Liefeld. Μάλλον θα χωρίσουν οι δρόμοι μας. Το Doctor Strange #26 έχει πολύ καλό σχέδιο από τον Niko Henrichon. Στο Invincible Iron Man #593 εξαφανίζεται ο, σε κώμα, Tony Stark. To Mighty Thor #700 έχει άλλον καλλιτέχνη σχεδόν ανά δυο σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: