Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 15 - 11 - 2017


The crime iss life, the ssentence iss death.


DC

Στο Aquaman #30, οι καταπιεσμένοι κάτοικοι της Ατλαντίδας επαναστατούν. Στο Batman #35, η Talia και η Selina μονομαχούν. Το Batman Who Laughs #1 δείχνει πως αν συνδυάσεις τον Batman και τον Joker το αποτέλεσμα είναι ο Judge Death. Καθόλου δεν με χαλάει αυτό. Στο Batwoman #9, οι Blanco και Rauch διαπρέπουν για μια ακόμη φορά. Στο Bug The Adventures Of Forager #5, το παρεάκι συναντά τον Omac και μέχρι το τέλος και τον Brother Eye. To Future Quest Presents #4 είναι εντάξει. 

To Green Lanterns #35 έχει πλάκα. To Justice League #33 είναι Metal tie-in. Στο Nightwing #33, η πόλη κινδυνεύει από το σχέδιο των Pigeon και Raptor. Στο Super Sons #10, οι δυο μικροί ήρωες αποκτούν το δικό τους αρχηγείο. Στο Superman #35, οι Kents βρίσκονται ακόμα στον Apokolips. Το Trinity #15 δεν είναι άσχημο. Στο Wild Storm #9, βλέπουμε την προέλευση ενός από τα νέα παιχνίδια της Angie. To Wonder Woman Conan #3 διαβάζεται ευχάριστα.

INDIES

Στο Black Science #33, ο Kadir πάτησε το κουμπί! Στο Descender #26, ο Tim και η Telsa βρίσκουν τον πρόγονο του πρώτου τη στιγμή που το σύμπαν καίγεται. Στο East Of West #35, ο Θάνατος καταλαβαίνει πως ο γιος του έχει παραποιημένη επαφή με την πραγματικότητα. Στο Family Trade #2, η Οικογένεια κινδυνεύει. Με το Generation Gone #5 τελειώνει το πρώτο μέρος αυτής της σειράς. Στο Invincible #142, Mark και Robot μονομαχούν για την ψυχή του πλανήτη Γη. Στο Kill The Minotaur #6, o Θησέας και η Αριάδνη σκοτώνουν τον Μινώταυρο και όχι μόνο.

Στο Maestros #2, ο Willy προδίδεται από τη μεγάλη του αγάπη. Στο Mage The Hero Denied #4, ο Kevin μονομαχεί με την Ereshkigal. Tα Realm #3 και Retcon #3 είναι μια χαρά. To Wicked + The Divine #33 κρύβει εκπλήξεις. Στο Mech Cadet Yu #4, οι μαθητευόμενοι αγνοούν εντολές για να σώσουν κόσμο. Το Jenny Finn #1 του Troy Nixey είναι υπέροχα γκροτέσκο. Το Rasputin The Voice Of The Dragon #1 ασχολείται με γεγονότα που συνέβησαν λίγο πριν την εμφάνιση του Hellboy. Στο τέλος του Bloodshot Salvation #3, πάνε όλα στραβά.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #791, ο Peter αρχίζει να νιώθει άνετα σαν δημοσιογράφος. Στο Doctor Strange #381, ο Loki είναι ο Sorcerer Supreme και ο Strange ένας απλός κτηνίατρος. Στο Guardians Of The Galaxy #147, η undercover δουλειά συνεχίζεται. Στο Hawkeye #12 εμφανίζονται η Wolverine και ο θίασός της. Στο Mighty Thor #701, ο War Thor αντιμετωπίζει τον Mangog. Στο Peter Parker The Spectacular Spider-Man #297, η αστυνομία κυνηγά τον Parker. To Spider-Men II #4 διαβάζεται. Τα Star Wars Darth Vader #8 και Star Wars Doctor Aphra #14 είναι καλούτσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: