Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 11 - 10 - 2017


Blogovision, τέλος.


DC

Στο Dark Nights Metal #3, οι ήρωες κρύβονται για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Oblivion Bar, ο Superman δεν καταλαβαίνει το προειδοποιητικό μήνυμα του Batman μέχρις ότου είναι πολύ αργά και ο Capullo θυμίζει Kevin O' Neill σε κάποια πάνελς του. To Mister Miracle #3 δίνει την αίσθηση πως ο Orion, τώρα που πήρε την εξουσία, έχει αρχίσει να μοιάζει περισσότερο στον βιολογικό του πατέρα, τον Darkseid, παρά στον θετό του. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι πολύ άσχημη για όλους μα κυρίως για τον Scott Free.

Στο Action Comics #989, ο Oz συναντά τον εγγονό του. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #15 βλέπουμε πως η Gotham πλήττεται από επιδημία... man-flu. Στο Detective Comics #966, οι δυο Tims αποδρούν από τη φυλακή του Oz. To Flash #32, διαβάζεται. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #30, ο Parallax φαίνεται να καταλαμβάνει τον Superman. Στο Justice League Of America #16 διαβάζουμε το δεύτερο μέρος της ιστορίας του Aron Aut. To Ragman #1 παλιότερα θα είχε σήμανση "Vertigo". To Red Hood And The Outlaws #15 έχει πλήθος γκεστ σταρς. Στο Suicide Squad #27, η ομάδα πάει στο διάστημα. Tα New Super-Man #16, Supergirl #14 και Superwoman #15 απλώς τα ξεφύλλισα. Το Wildstorm Michael Cray #1 έχει ένα ενδιαφέρον χωρίς να πιάνει το επίπεδο του κυρίως τίτλου. Στο Wonder Woman #32, η Diana βρίσκει έναν αδερφό της.

INDIES

Στο Birthright #27 έχουμε εισβολή στο τρένο. Στο Black Science #32, η Pia σώζει προσωρινά τον κόσμο. Στο Eternal Empire #5, οι δυο ήρωες συναντούν δυο δράκους με χρωματισμούς ίδιους με τους δικούς τους. Το Family Trade #1 διαδραματίζεται σε μια πλωτή πόλη στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον δικό της Τραμπ. Το Redlands #3 έχει σεξ και βία στους βάλτους. To Royal City #6 μας ταξιδεύει πίσω, στα '90s. To Wicked + The Divine #32 σε κάνει να εύχεσαι να πεθάνουν όλοι, να τελειώσει αυτή η σειρά. Το Woods #36 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς! Το Hellboy And The B.P.R.D. 1955 Occult Intelligence #2 είναι μια χαρά. Το Mech Cadet Yu #3 είναι το τρίτο(duh) τεύχος σειράς στην οποία παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός πιτσιρικά, που πιλοτάρει ένα τεράστιο ρομπότ.

MARVEL

Το All-New Wolverine #25 έχει σαν γκεστ σταρ τον Daken. Στο Amazing Spider-Man #789, ο Parker είναι άφραγκος και μισητός από τον απλό κόσμο. Στο Daredevil #27, ο Matt βρίσκεται στο έλεος του Hand. Στο Defenders #6, βλέπουμε πως πίσω από τον Diamondback κρύβεται ο Kingpin. To Falcon #1 μου φάνηκε αδιάφορο. Μωρή Marvel, σταμάτα να προσπαθείς με δαύτον. Στο Ms. Marvel #23, η Kamala και ο Red Dagger προσπαθούν να σώσουν ένα τρένο. To Rocket #6 είναι αξιοπρεπές. Το Runaways #2 απλώς διαβάζεται. Κάτι μου λέει πως αν πάει άπατη η τηλεοπτική σειρά, θα ακυρωθεί και αυτό. Στο Unbeatable Squirrel Girl #25, η Doreen αντιμετωπίζει έναν Ultron δεινόσαυρο. Το Star Wars Doctor Aphra #13 είναι πολύ διασκεδαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: