Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 08 - 11 - 2017


Lost in a dream / Nothing is what it seems



DC

Το Batman Lost #1, που είναι Metal tie-in, μας παρουσιάζει τον Σκοτεινό Ιππότη παγιδευμένο σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος. Στο Mister Miracle #4, ο Orion περνάει από δίκη τον Scott Free. Στο Action Comics #991, ο Oz δεν καταφέρνει να αλλάξει την γνώμη του Superman για την ανθρωπότητα αλλά τουλάχιστον τον πείθει για την ύπαρξη μιας απειλής. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #16 φταίνε για όλα κάτι παλαβές φεμινίστριες. Στο Detective Comics #968, ο Tim από το παρόν είναι αυτός που εμποδίζει τον Tim από μέλλον να πετύχει τον στόχο του. Στο Flash #34, η Meena φαίνεται να προσπαθεί να σώσει τον Flash από την αρνητική speed force.

To Hal Jordan And The Green Lantern Corps #32 είναι Metal tie-in. Στο Harley Quinn #31, ο δήμαρχος έχει απαγάγει τον φίλο της Harley. Στο Justice League Of America #18, ο Prometheus και ο Afterthought χτυπάνε τη League "μέσα στο σπιτάκι της". To Ragman #2 είναι αξιοπρεπές. Στο Red Hood And The Outlaws #16, οι Outlaws και η Waller έρχονται σε συμφωνία. Στο Suicide Squad #29 τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονταν. Τα New Super-Man #17, Supergirl #15, Superwoman #16 και Wildstorm Michael Cray #2 διαβάζονται. Στο Wonder Woman #34, η Diana προσπαθεί να έρθει κοντά στον αδερφό της, τον Ιάσονα. Μεγάλο λάθος.

INDIES

Στο Birthright #28, το τρένο, που βρίσκονται οι ήρωές μας, εκτροχιάζεται πριν γίνουν κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις. Στο Injection #15, ένα αυτοκίνητο κι ένας εκσκαφέας αποδεικνύονται υπερπολύτιμα εργαλεία. Το Port Of Earth #1 μου θύμισε το Grey Area του 2000 AD. To Redlands #4 είναι καλό. Στο Royal City #7, ο Tommy κάνει αξονική τομογραφία. Στο Slots #2, μας παρουσιάζεται το παρελθόν των χαρακτήρων. Στο Hellboy And The B.P.R.D. 1955 Occult Intelligence #3, ο κόσμος των μυστικών υπηρεσιών δυσκολεύει τη δουλειά του BPRD. To Kid Lobotomy #2 είναι παλαβό.

MARVEL

Στο Daredevil #595, ο Matt γυρίζει από την Κίνα και βρίσκει τον Kingpin να έχει γίνει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Στο Jessica Jones #14, η Jess δεν έχει άλλη επιλογή από το να συναντήσει τον Killgrave. Το Moon Knight #188, το οποίο σχεδιάζει ο Jacen Burrow, είναι καλό. Στο Ms. Marvel #24, η Kamala και ο Red Dagger καταφέρνουν, επιτέλους, να σταματήσουν το τρένο. Στο Runaways #3, η Karolina λέει όχι στην επανένωση. To Unbeatable Squirrel Girl #26 είναι γεμάτο guest δημιουργούς. Ένας από αυτούς είναι ο Jim Davis του Garfield. Στο Star Wars #38, το παρεάκι πηγαίνει στον Jedha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: