Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 06 - 12 - 2017


Α Tale of Two Harleys


DC

Στο Batman #36, τα ζεύγη των Batman-Catwoman και Superman-Lois δουλεύουν, χωρίς να το ξέρουν, από μια διαφορετική πλευρά της ίδιας υπόθεσης. Στο Batman White Knight #3, ο πρώην, πια, Joker και η ορίτζιναλ Harley τρέχουν αψεγάδιαστα το σχέδιο εξόντωσης της ιδέας του ηρωικού Batman. Με το Deathstroke #26 λυπάμαι αυτούς που δεν θυμούνται τι συνέβη στα προηγούμενα τεύχη. Στο Green Arrow #35, καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Ollie θα είναι πάντα ένας Batman δεύτερης διαλογής. Στο Green Lanterns #36, οι Lanterns αντιμετωπίζουν τη Singularity Jain. To Justice League #34 είναι το πρώτο τεύχος με τη νέα δημιουργική ομάδα των Priest και Woods. Στο Nightwing #34 διαβάζουμε το τέλος του Raptor. Με το Superman #36 τελειώνουν οι περιπέτειες των Kents στον Apokolips. Τέλος, τα Black Lightning Cold Dead Hands #2, Dastardly And Muttley #4 και Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #3 διαβάζονται.

INDIES

Στο Extremity #9, η Thea γίνεται μάρτυρας ενός διαφορετικού τρόπου αντιμετώπισης της απώλειας. Επίσης έχουμε ματσάκι μηχανής εναντίον τέρατος. Στο Fix #10, ο Mac προσπαθεί να εκδικηθεί για τον σκύλο του. To Mirror #9 μου θύμισε πως έχω καιρό να διαβάσω τη σειρά. To No. 1 With A Bullet #2 διαβάζεται. Στο Paper Girls #18, παρουσιάζονται ξεκάθαρα οι λόγοι της χωροχρονικής διαμάχης. Το Sleepless #1 είναι παραμυθάκι με μια πριγκίπισσα και τον ακοίμητο σωματοφύλακά της. Το Violent Love #10 φαίνεται να είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Σε αυτό η συγχώρεση φαίνεται να κερδίζει την επιθυμία για εκδίκηση. Το Walking Dead #174 είναι αφιερωμένο στον Negan. Το Rasputin The Voice Of The Dragon #2 είναι αξιοπρεπές. Το Shadow Batman #3, δεν είναι κακό.

MARVEL

To Astonishing X-Men #6 έχει και πολύ καλό artwork από τον Mike Del Mundo και μια έκπληξη πρώτου μεγέθους στο τέλος του τεύχους. Στο Black Bolt #8, η επιστροφή του Black Bolt στη Γη έχει διάφορα απρόοπτα. Στο Captain America #696, ο Captain συνεχίζει την περιοδεία του στην αμερικάνικη επαρχία. Στο Doctor Strange #382, ο σκύλος του Stephen πληρώνει τη διαμάχη του αφεντικού του με τον Loki. To Guardians Of The Galaxy #148 είναι συμπαθητικό. To Hawkeye #13 περιέχει και τους δυο Hawkeyes. Το Spider-Man #235 διαβάζεται. Στο Star Wars Darth Vader #9, η δράση περιορίζεται στη βιβλιοθήκη των Jedi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: