Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 20 - 09 - 2017


Kite-Man!


DC

Στο Batman #31, βλέπουμε πως ο Batman δεν έχει απλώς σχέδια. Έχει σχέδια μέσα στα σχέδια. Το Batman The Red Death #1 είναι πολύ καλύτερο από όσο θα έπρεπε ένα comic που είναι σκέτο premise. Στο Batwoman #7, οι Blanco και Rauch κάνουν εξαιρετική δουλειά στο artwork. To Bug The Adventures Of Forager #4 έχει σαν γκεστ τον Deadman. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #12 έχουμε το τέλος του Whisperer. To Future Quest Presents #2 δεν είναι άσχημο. Στο Green Arrow #31, Arrow και Lantern βρίσκονται σε έναν δορυφόρο που πέφτει στην Γη. Στο Green Lanterns #31, οι δυο Lanterns γυρίζουν πίσω στην εποχή τους. Το Harley Quinn #28, ε, διαβάζεται. Στο Justice League #29, τα "παιδιά" κυνηγούν τη Wonder Woman. To Nightwing #29 αποτελεί Metal tie-in. Στο Super Sons #8, οι δυο πιτσιρικάδες βρίσκονται σε έναν ζωντανό πλανήτη. Στο Superman #31 εμφανίζεται ο Deathstroke. Το Trinity #13 χωλαίνει στο artwork. Στο Wild Storm #7, η Angela ξυπνάει και ζητά εξηγήσεις. Το Wonder Woman Conan #1 είναι αξιοπρεπέστατο.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #10, ο Collector και ο Grandmaster τα βρίσκουν μιας και υπάρχει ένα πιο σοβαρό θέμα από την αντιμαχία τους. Το America #7, στο οποίο διαβάζουμε την ιστορία των προγόνων της America, απογοητεύει μετά τις πρώτες σελίδες. To Doctor Strange #25 είναι μέτριο. Το Generations Ms. Marvel And Ms. Marvel #1 είναι αδιάφορο. Το Invincible Iron Man #11 για κάποιο λόγο έχει 4εις σχεδιαστές. Το Jean Grey #7 δεν είναι κακό, απλώς έχουμε διαβάσει και καλύτερα τεύχη. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #4 διαβάζεται. Το Spider-Men II #3 είναι ενδιαφέρον. To Star Wars Annual #3, που έχει σαν πρωταγωνιστές τον Han και τη Leia, είναι συμπαθητικό.

INDIES

Στο Black Hammer #13, η Lucy αποφασίζει να σηκώσει το σφυρί του πατέρα της. Το Dept. H #18 είναι καλό. Στο Angelic #1, η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί και στην θέση της βρίσκουμε ιπτάμενα δελφίνια και φτερωτές μαϊμούδες. Το Descender #24 είναι επικεντρωμένο στον Driller. To Gasolina #1 έχει ενδιαφέρον. Στο Invincible #140, ο Mark μονομαχεί με τον Thragg στην επιφάνεια του ήλιου! Το Kill The Minotaur #4 δικαιολογεί τον τίτλο του. Το Violent Love #8 έχει αποκαλύψεις και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: