Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 13 - 09 - 2017



Miraculous Metal.


DC

To Dark Nights Metal #2 είναι φανταστικό. Σε αυτό, ο Batman βρίσκεται κυνηγημένος από φίλους και εχθρούς προσπαθώντας κυριολεκτικά με κάθε τρόπο να αποτρέψει την έλευση του κακού. E, δεν τα καταφέρνει κι ας επιστράτευσε μέχρι και τον baby Darkseid! Το Mister Miracle #2 είναι εξίσου καλό. Αξιοποιεί την τεχνική των εννιά πάνελ ανά σελίδα στο έπακρο και καταφέρνει να σε βυθίσει ολοένα και περισσότερο σε αυτό τον κόσμο με κάθε σελίδα που περνά. Επίσης, είναι διαβολικό το πόσο relatable κάνει χαρακτήρες που είναι σαν να έχουν φτιαχτεί με εντελώς αντίθετο σκοπό.

Στο Action Comics #987 αποκαλύπτεται η ταυτότητα του Mr. Oz! Στο Batgirl And The Birds Of Prey #14, η Huntress και η Canary πηγαίνουν κατασκήνωση. Στο Detective Comics #964, η Steph βλέπει τι κρύβεται πίσω από την ουτοπία του Anarky. Το Flash #30 έχει έναν νέο κακό που θυμίζει blood mage. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #28, ο Hal προσπαθεί να σώσει τον Highfather. Το Harley Quinn 25th Anniversary Special #1 είναι συμπαθητικό. Το Justice League Of America #14 τελειώνει με cliffhanger. Το New Super-Man #15 είναι άνισο. Στο Red Hood And The Outlaws #14, ο Bizarro είναι έξυπνος και φοράει Crocs. Στο Suicide Squad #25, η ομάδα καταφέρνει να αποτρέψει τα σχέδια της "δαιμονισμένης" Amanda Waller. Τα Supergirl #13 και Superwoman #14 διαβάζονται. To Teen Titans #12 είναι ένα αξιοπρεπέστατο Metal tie-in. Με το Wonder Woman #30 τελειώνει το Heart of the Amazon arc.

MARVEL

Το All-New Wolverine #24 είναι μέτριο προς κακό. Το Amazing Spider-Man #32, που είναι αφιερωμένο στον Norman Osborn, έχει εξαιρετικό artwork. Στο τέλους του Ms. Marvel #22 υπερισχύει η νομιμότητα. Στο ενδιάμεσο, η Kamala τρώει ένα πιτόγυρο. To Rocket #5 είναι εντελώς νουάρ. Με το Runaways #1 αναβιώνει αυτή η σειρά. Για καλό, για κακό, θα δείξει. Το Secret Empire Omega #1 αποτελεί τον επίλογο αυτού του προβληματικού event. Το Unbeatable Squirrel Girl #24 έχει έναν Ultron δεινόσαυρο. Στο Star Wars #36, o R2 εκτελεί μια αποστολή διάσωσης. To Star Wars Doctor Aphra #12 είναι μια χαρά.

INDIES

Στο Birthright #26, η οικογένεια ταξιδεύει με προορισμό τη Σκωτία. Το Black Science #31 ξεκινά ήρεμα, τελειώνει άγρια. Στο Kill Or Be Killed #12, ο Dylan αρχίζει να καταστρώνει ένα σχέδιο. Στο Mage The Hero Denied #2, ο Kevin εξοντώνει δυο τέρατα μπροστά στον γιο του. Tα Realm #1 και Retcon #1 μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Το Redlands #2 διαβάζεται. Στο Hellboy And The B.P.R.D. 1955 Occult Intelligence #1, o Hellboy ταξιδεύει στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: