Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφορίες 23 - 08 - 2017


Guest Artist Extraordinaire


DC

Στο Action Comics #986, o Lex σώζει τον Superman και τον εαυτό του. Το Batgirl #14 έχει τον Nightwing και μια υπόθεση με ρίζες στο παρελθόν. Στο Batman The Shadow #5, o Batman δεν το βάζει κάτω παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Το Detective Comics #963 έχει την Spoiler και τον Anarky. Στο Flash #29, ο Barry συνεχίζει να έχει τα χάλια του. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #27, οι Lanterns σώζουν προσωρινά τον Orion. Στο Harley Quinn #26, η Harley έχει μια ωραία ιδέα. To Hellblazer #13 είναι και καλό και θυμίζει αρκετά την παλιότερη σειρά. Το Kamandi Challenge #8 είναι ενδιαφέρον. Στο Mother Panic #10, η Violet συναντά μια συμμαθήτριά της από την εποχή του Gather House. To Nightwing The New Order #1 θυμίζει έντονα X-Men. To Suicide Squad #24 ξεκινά με τον Batman να προσπαθεί να εισχωρήσει στις φυλακές Belle Reve. Στο Teen Titans #11, η ομάδα μάχεται τον Black Manta.

MARVEL

Στο Cable #4, ο Cable αντιστρέφει τους κανόνες. Στο Daredevil #25, ο Matt κερδίζει στο Ανώτατο Δικαστήριο. To Doctor Strange #24 διαβάζεται. Το I Am Groot #4 είναι εντάξει. Στο Iceman #4, ο Bobby κάνει outing στους γονείς του. Νομίζω πως έκανε το καθήκον του το κόμικ, ας το ακυρώσουν τώρα. Στο Secret Empire #9, οι ήρωες νικούν τον στρατό της Hydra.

INDIES

Το Black Hammer #12, που είναι αφιερωμένο στη Lucy, σχεδιάζει ο David Rubin. Το Dept. H #17 είναι επικεντρωμένο στη Lily. Στο Eternal Empire #4, οι ήρωές μας διακόπτουν προσωρινά την πορεία τους για καλό σκοπό. Το Generation Gone #2 δεν είναι κακό. To War Mother #1 δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: