Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφορίες 16 - 08 - 2017


\m/


DC

Το Dark Nights Metal #1 είναι φανταστικό. Είναι διασκεδαστικό. Είναι όμορφο. Είναι το κόμικ που δεν ήξερες πως χρειάζεσαι. Κι αυτό οφείλεται στον Snyder, που πετάει ετερόκλητες ιδέες από δω κι από κει μα καταφέρνει να τις κάνει να κολλήσουν και στον Capullo, που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ελευθερία ακόμη κι από το Reborn. Στο Batman #29, ο Bruce Wayne κάνει τον OHE στον Joker και τον Riddler. Το Batwoman #6 μας ταξιδεύει σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ο Tim Drake είναι ένας πολύ κακός Batman. Στο Nightwing #27 έχουμε επιστροφή στο St. Hadrians.

Στο Aquaman #27, η Mera ζητά την βοήθεια του Garth. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #11, ο Magnus εξηγεί γιατί έκαναν ό,τι έκαναν στον Cave. Το Future Quest Presents #1 δεν είναι κακό. Στο Green Arrow #29, ο Oliver και ο Hal ταξιδεύουν στο διάστημα. Το Green Lanterns #29 είναι συμπαθητικό. Στο Justice League #27, τα μελλοντικά παιδιά των ηρώων φέρνουν σε αμηχανία τη League.  Στο Super Sons #7, ο μικρός Jon εντυπωσιάζει. Στο Superman #29, ο Superman αντιμετωπίζει τον Parallax. Στο Trinity #12, η τριάδα των Batman, Superman και Wonder Woman συνεργάζεται με την τριάδα των Zatanna, Constantine και Deadman. Στο Wonder Woman #28, η Diana βρίσκεται στο στόχαστρο.

MARVEL

Στο All-New Guardians Of The Galaxy #8, ο Peter προσπαθεί να βρει ένα αντίδοτο για τον Rocket. Το Astonishing X-Men #2, με τους X-Men στην Astral Plane, μου άρεσε. Το Black Panther And The Crew #5 είναι αξιοπρεπές. Στο Invincible Iron Man #10, η Riri, σαν αρχηγός κράτους της Latveria, προκηρύσσει εκλογές. Στο Mighty Thor #22, οι δυο Thors καταλήγουν να τσακώνονται μεταξύ τους. Στο Silver Surfer #13 βλέπουμε τον χρόνο να περνά. Το Spider-Men II #2, δεν το λες κακό. Αναρωτιέσαι όμως γιατί υπάρχει.

INDIES

Στο Descender #23 ο Tim-21 προσπαθεί να δραπετεύσει από την αιχμαλωσία των άλλων ρομπότ. Στο Invincible #139, τα παιδιά του Thragg παραδίδονται. Στο καλό Kill The Minotaur #3, ο Θησέας και η Αριάδνη καταφέρνουν να φτάσουν στο κέντρο του λαβύρινθου. Με το Mage The Hero Denied #1 ξεκινά, κανονικά αυτή τη φορά, η σειρά. Στο Rat Queens #5, το party τελειώνει το quest και μοιράζεται το loot. Το Regression #4 διαβάζεται. Το Motor Girl #8 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: