Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 26 - 07 - 2017


The Allreds.


DC

Στο Action Comics #984 βλέπουμε πως ο απώτερος σκοπός του Zod ήταν η σωτηρία τη γυναίκας και του γιου του από την Negative Zone. Στο All-Star Batman #12, ο Captain Batman καταφέρνει να σώσει ένα υποβρύχιο που βυθιζόταν. Στο Batgirl #13, η Babs, μια μαθήτριά της και η Catwoman συμμαχούν για να βρουν έναν απαγωγέα κατοικίδιων. Το Batman The Shadow #4 συνεχίζει να εκπλήσσει. Στο Detective Comics #961 ένας τρελαμένος Azrael μάχεται τις Batwoman και Cassandra. To Doom Patrol #7, το οποίο σχεδιάζει ο Michael Allred, είναι αφιερωμένο στον Niles Caulder. Στο Flash #27, το αποτέλεσμα μιας ακόμα μονομαχίας με τον Thawne εξαρτάται από έναν αστάθμητο παράγοντα. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #25, Πράσινοι και Κίτρινοι διαλύουν τη συμμαχία τους. To Hellblazer #12 είναι καλούτσικο. Το Justice League Of America #11 είναι αξιοπρεπές. Το Kamandi Challenge #7 θα ήταν καλύτερο χωρίς τον Jurgens. Στο Mother Panic #9, η Violet παίρνει ένα "καλή δουλειά" από τον Batman. Στο Suicide Squad #22, η Amanda αποφασίσει να τα βάλει με τον Batman και την Killer Frost. Στο Teen Titans #10, ο Jackson πάει μια βόλτα με τον πατέρα του. Τον Black Manta! To Wonder Woman #27 είναι μετριότατο.

MARVEL

Στο Black Panther #16, η νεοσύστατη δημοκρατία έχει πολλά ανοικτά μέτωπα. Το Cable #3 μας μεταφέρει στη Νότια Αμερική των Μάγιας. Στο Captain America Sam Wilson #24, ο Sam φορά τη στολή του Captain America. Στο Captain America Steve Rogers #19, o Steve βγάζει τη στολή του Captain America και φορά της Hydra. Το I Am Groot #3 έχει πλάκα. Το Iceman #3 είναι φλύαρο. Στο Infamous Iron Man #10, ο Doom μαθαίνει μαγικά από τη μάνα του. Στο Mighty Captain Marvel #7, η Carol και οι σύντροφοί της μάχονται τους Chitauri. Τίποτα σπουδαίο. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #21, με τις δυο Lunellas, έχει πλάκα. Το Punisher #14 ψιλοδιαβάζεται. Στο Secret Empire #7, η Natassa και η ομάδα της αποτυγχάνουν να δολοφονήσουν τον Steve Rogers. Τα Weapon X #6 και X-Men Blue #8 αποτελούν τον ορισμό της μετριότητας. Στο Star Wars Doctor Aphra #10, η Aphra προσπαθεί να πουλήσει τον κρύσταλλο του Rur.

INDIES

Στο B.P.R.D. The Devil You Know #1, το BPRD προσπαθεί σιγά σιγά να καθαρίσει τη Γη από τα τέρατα που την έχουν κατακλύσει. Στο Black Hammer #11, η Lucy Weber αρχίζει να ερευνά τη μικρή πόλη στην οποία είναι παγιδευμένη. To Saga #45 έχει ληστές, ένα παιδί προϊόν μαγείας και τον Prince Robot ως πρίγκιπα του παραμυθιού που καταφθάνει για να σώσει τη δεσποσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: