Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 19 - 07 - 2017


Εξωφυλλάρα, ρε Manapul.


DC

Στο Aquaman #26, ο Arthur, η Dolphin και κάποιοι σύντροφοί της γίνονται στόχος του υποκόσμου της Ατλαντίδας. Το Batman #27, που είναι αφιερωμένο στον Kite-Man είναι γενικά φανταστικό και ειδικά σπαραξικάρδιο. To Batwoman #5 μας πηγαίνει στο παρελθόν, πριν η Kate γίνει η Batwoman. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #10 συναντάμε ένα γιο από μια εναλλακτική Γη. Στο Green Arrow #27, ο Oliver δέχεται τη βοήθεια της Wonder Woman. Στο Green Lanterns #27, οι ήρωές μας βρίσκονται χαμένοι στο χρόνο. Το Harley Quinn #24 είναι εντάξει. Το Justice League #25 είναι αξιοπρεπές. Στο Nightwing #25, ο Dick καταφέρνει να σώσει όλους τους επιβάτες ενός υποβρυχίου που εκρήγνυται, όχι όμως την σχέση του με τη Shawn. Το Super Sons #6 προβάρει τον Jon Kent ως μέλος των Teen Titan. Στο Superman #27, οι Kents πάνε διακοπές με τροχόσπιτο. Το Trinity #11 είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ καλό τεύχος Justice League. To Wild Storm #6 έχει έναν Henry Bendix λίγο πριν μπει στο μονοπάτι του πολέμου.

INDIES

Το Aliens Dead Orbit #3 είναι καλό. Στο Dept. H #16 μαθαίνουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν των ηρώων όσο το υποβρύχιό τους κατευθύνεται προς μια σπηλιά. Στο Descender #22 παρακολουθούμε τον στόλο της UGC καθώς οδηγείται σε μια παγίδα. Το Generation Gone #1 μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Στο Invincible #138 έχουμε τη μητέρα όλων των μαχών. Στο Kill The Minotaur #2, ο Θησέας συναντά την Αριάδνη και τον Μινώταυρο. Το Moonstruck #1 μου φάνηκε χαριτωμένο. Το Royal City #5 είναι το τελευταίο τεύχος του πρώτου arc. Το Britannia We Who Are About To Die #4 τελειώνει με τον Antonius και την Achillia να φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους και να γίνονται συνεργάτες.

MARVEL

Το All-New Guardians Of The Galaxy #6 διαβάζεται. Το Astonishing X-Men #1, που θυμίζει το X-Force του Remender, προσπαθεί να επαναφέρει κάποιους χαρακτήρες. Στο Daredevil #24, ο Matt ζητά τη βοήθεια του Foggy. Στο, μέτριο κατά τ' άλλα, Invincible Iron Man #9, η Riri γίνεται βασίλισσα της Latveria. To Mighty Thor #21 διαβάζεται. Στο Ms. Marvel #20, η Kamala βρίσκεται κυνηγημένη. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #2 δεν είναι άσχημο. Στο Secret Empire #6, ο Hulk είναι που κάνει τη διαφορά υπέρ των κακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: