Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφορίες 12 - 07 - 2017


Έρχονται νύχτες σκοτεινές.


DC

To Dark Days The Casting #1 αποτελεί το δεύτερο ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα του Metal. Σε αυτό, o Batman μαζεύει διάφορα μαγικά αντικείμενα και με τη βοήθεια του Hal Jordan και του Duke προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο. Δεν τα καταφέρνει. Στο Action Comics #983 έχουμε μάχη ανάμεσα στην ομάδα του Superman και στην ομάδα του Zod. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #12, η Babs και οι φίλες της καταφέρνουν να πείσουν την Catwoman να τους βοηθήσει. Το Bug The Adventures Of Forager #3 είναι φανταστικό έτσι όπως μπλέκει ταξίδια στο χρόνο, ΑΙs και νοήμονα ερπετά. Στο Detective Comics #960, η Zatanna εμφανίζει τη Σφαίρα της Γνώσης. Στο Flash #26, ο Thawne κάνει τον Barry κάτι παραπάνω από έξαλλο. To Gotham Academy Second Semester #11 είναι το προτελευταίο τεύχος της σειράς κι έχει σαν γκεστ τον Damian Wayne. To Justice League Of America #10 είναι συμπαθητικό. To New Super-Man #13 επίσης. Στο Suicide Squad #21, η Amanda συναντά τον Ρώσο ομόλογό της.Το Supergirl #11 διαβάζεται πολύ πιο εύκολα από το Superwoman #12. Το Titans #13 μας γυρίζει στα χαμηλά, πριν το crossover, επίπεδα. Το Wonder Woman #26 ξεκινά με τη Diana να δέρνει έναν χρυσαυγιτή! Δηλαδή, υπέροχα!

INDIES

Στο Deadly Class #29, ο μεταλλάς και η γκοθού βρίσκουν κοινό τόπο. Βγαλμένο από τη ζωή είναι. Στο Eternal Empire #3, οι δυο ήρωές μας τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Στο Kill Or Be Killed #10, η αδιακρισία της Daisy χτυπάει κόκκινο. Το Mage The Hero Denied #0 σηματοδοτεί το ξεκίνημα του τρίτου και τελευταίου κεφαλαίου αυτής της σειράς. Το Regression #3 είναι ανεκτό. To Violent Love #6, που επιστρέφει μετά από μια μικρή διακοπή, είναι καλό. Στο Cinema Purgatorio #11, οι Moore και O' Neill καταπιάνονται με την ιστορία της Μαύρης Ντάλιας. Στο δυστοπικό Calexit #1, η California έχει ανεξαρτητοποιηθεί μην αντέχοντας τη δεύτερη θητεία του Trump.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #30 κάνει μόνο για hate reading παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Immonen. To Generation X #4 δεν ξέρω γιατί το άνοιξα. Στο Jean Grey #4, η Jean ζητά από τον Odinson να την κάνει πολεμίστρια. Το Old Man Logan #26 είναι λίγο ό,τι να 'ναι. Τα Weapon X #5 και X-Men Blue #7 πέρασαν σχεδόν αδιάβαστα. Τα Star Wars Darth Vader #3 και Star Wars Doctor Aphra #9 είναι σχετικά καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: