Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Κυκλοφορίες 28 - 06 - 2017


Τέλος εποχής Rucka.


DC

Στο Action Comics #982, οι εχθροί βρίσκονται έξω από το Fortress of Solitude. Το Batgirl #12 αποτελεί ένα συμπαθέστατο filler. To Batman Elmer Fudd Special #1 δεν θα έπρεπε να λειτουργεί. Τελικά όχι μόνο λειτουργεί, μα καταφέρνει να είναι πραγματικά καλό. Στο Batman The Shadow #3, όσο ο Batman αρνείται να εμπιστευθεί τον Shadow, ο Joker και ο Stag συμμαχούν. Στο Detective Comics #959, ο Batman ζητά μια πολύ μεγάλη χάρη από τη Zatanna. Στο Flash #25, ο Thawne αποκαλύπτει τη μυστική ταυτότητα του Flash στην Iris. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #23 αποκαλύπτεται ένα έγκλημα. Στο Hellblazer #11, ο John συνεχίζει να προσπαθεί να βρει τον κάτοχο ενός παπουτσιού. To Justice League Of America #9, με το αμάλγαμα Ταρζάν - Κόμη Μοντεχρήστου, έχει καλό τέλος. Το Kamandi Challenge #6 είναι ενδιαφέρον. Το Mother Panic #8, χάρη στον John Paul Leon, είναι φανταστικό όπως και το προηγούμενο τεύχος. Στο Suicide Squad #20, η Harley χρίζεται αρχηγός της ομάδας! To Supergirl Being Super #4 κλείνει αρκετά καλά αυτή τη μίνι σειρά. To Teen Titans #9 δεν είναι άσχημο. Με το Wonder Woman #25, ο Rucka αποχαιρετά για μια ακόμη φορά τη Wonder Woman αφήνοντας πολύ γόνιμο το έδαφος για όποιον ακολουθήσει. Το Lucifer #19 έχει πολλές ανατροπές.

MARVEL

Το All-New Guardians Of The Galaxy Annual #1 έχει σαν γκεστ σταρ τον Yondu. To I Am Groot #2 έχει πλάκα. Στο Amazing Spider-Man #29, η Hydra και ο Octavius διαλύουν τις Parker Industries. Tο Black Panther #15 είναι αρκετά άνισο. Το Cable #2 ξεκινά στη μεσαιωνική Ιαπωνία για να καταλήξει στην Αμερική των Μάγιας. Το Defenders #2 έχει περισσότερο στυλ, παρά ουσία. Το Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #9, θυμίζει καλές στιγμές του Promethea. To Edge Of Venomverse #1 απλώς αναφέρω πως υπάρχει. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Στο Elektra #5, η Elektra νικά τον Arcade και μαθαίνει πως πίσω από όλα κρύβεται ο Kingpin. To Infamous Iron Man #9 έχει μπλέξιμο. Στο Jean Grey #3, η Jean ζητά βοήθεια από τον Namor. To Mighty Captain Marvel #6 είναι μέτριο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #20, η Lunella μεταφέρεται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το Punisher #13 απλώς διαβάζεται. Στο Secret Empire #5, η Hydra όχι μόνο καταφέρνει να βρει τη μυστική βάση των ηρώων, μα έχει και σαν μυστικό όπλο τον ζωντανό(!) Bruce Banner. Ta Star Wars Doctor Aphra #8 και Star Wars Droids Unplugged #1 αξίζουν ανάγνωσης.

INDIES

To Black Magick #6 σηματοδοτεί την επιστροφή του τίτλου μετά την προσωρινή διακοπή για χάρη της Wonder Woman. To Paklis #2 έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια. To Saga #44 τελειώνει με ένα απίστευτο και μάλλον μαγικό cliffhanger. To Secret Weapons #1 είναι καλό και μου θύμισε το Wild Storm του Ellis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: