Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 19 - 04 - 2017



The Button


DC

To All-Star Batman #9 είναι μια μονομαχία μεταξύ του Batman και του Ra's, o οποίος ήταν τελικά πίσω απ' όλα. Jock και Snyder στα καλύτερά τους. Στο Batman #21 ξεκινά το mini event στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Batman, o Flash και η κονκάρδα του Comedian από το Watchmen. Το βρήκα πολύ καλό. Στο Batwoman #2, η Kate βρίσκει παλιούς φίλους και γνωστούς της. Στο Harley Quinn #18, η Harley βρίσκεται στα χέρια κανιβάλων. Τους λυπάμαι προκαταβολικά. Στο Nightwing #19, ο Nightwing και η Defacer προσπαθούν να σώσουν τον Robin από τον Dr. Hurt. Στο Trinity #8, ο Superman λέει στους άλλους δυο, πως κάποιος παίζει με τη ζωή του. Στο Super Sons #3, οι Damian και Jon βρίσκονται κυνηγημένοι από ανδροειδή που τους μοιάζουν. Στο Superman #21 ανακαλύπτουμε πως οι τόσοι συμπαθητικοί γείτονες των Kents κρύβουν τεράστια μυστικά. Στο Superwoman #9, το τίμημα για τη ζωή της Lana ήταν οι δυνάμεις της.

Στο Justice League #19, οι ήρωες καταφέρνουν να εξουδετερώσουν τον Tempus μα και τη Molly. Στο Aquaman #21, ο Arthur και η Mera ανακαλύπτουν το μυστικό πίσω από το παράξενο νερό και τις μεταμορφώσεις. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #7, ο Cave βλέπει ένα όνειρο με τον Superman! Στο Deathstroke #17, η Tanya ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Deathstroke και έχει μεγάλες ενστάσεις για το ποιόν του. Στο Green Arrow #21, η πόλη του Seattle δέχεται επίθεση. Στο Green Lanterns #21, οι Lanterns καταφέρνουν να ανατρέψουν προς στιγμήν τα σχέδια του Dr. Polaris. Στο Wild Storm #3, ο Ellis μας κάνει πενηνταράκια του τι σημαίνει "wild CAT". Στο Lucifer #17, βλέπουμε τη Maze να προδίδεται.

IMAGE & DARK HORSE

Στο Black Science #29 πάμε από εξωγήινη εισβολή σε εξωγήινη εισβολή. Στο Descender #21, ο Tim-22 ξεφορτώνεται την Telsa. Στο Few #4 έχουμε μάχη ανάμεσα στους Επαναστάτες και τους Αιρετικούς. Στο God Country #4, ο Emmet κατεβαίνει στην κόλαση για να σώσει την εγγονή του. Το Horizon #10 θυμίζει λιγάκι Akira. Στο Injection #12 ανοίγουν το καπάκι του αρχαίου κτίσματος. Στο Invincible #135, η μάχη μεταφέρεται στη βάση των Viltrumites. Στο Low #17, η Tajo και η γοργόνα φίλη της, ψάχνουν την κόρη του Roln. Στο Monstress #11, η Maika μαθαίνει για το παρελθόν του τέρατος που κρύβει μέσα της. To Royal City #2 είναι καλό κι έχει αναφορά στο Trillium! Στο Sex Criminals #18, η Dr. Kincaid αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα porn convention. Το She Wolf #8, με το οποίο τελειώνει αυτό το volume, είναι εντάξει. Στο Black Hammer #8 βλέπουμε την Gail Golden να υποφέρει και την Lucy να ερευνά. Το Dark Horse Presents #33 είναι καλό. Κρίμα που η σειρά ακυρώνεται για άλλη μια φορά. Στο Dept. H #13 μαθαίνουμε για το οικοσύστημα του Κράκεν.

MARVEL

Τα Captain America Steve Rogers #16 και Secret Empire #0 πάνε πακέτο. Το δεύτερο τελειώνει με την Hydra να έχει σχεδόν επιτύχει τα σχέδιά της. Στο Daredevil #19, ο Killgrave παίζει με το μυαλό του Matt. Στο Doctor Strange #19, ο Stephen καταφέρνει να σώσει τον Wong από τη μαύρη χλαπάτσα που λέγεται Mr. Misery. Στο Invincible Iron Man #6, η Riri βρίσκεται μπροστά σε σταυροδρόμι. Το Monsters Unleashed #1 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. To Moon Knight #13 είναι καλό. Στο Ms. Marvel #17, η Kamala και το MMORPG party της νικάνε με τη δύναμη της καλοσύνης. Το Nick Fury #1 μπορεί και να μην έχει λόγο ύπαρξης. Το Punisher #11 φωνάζει "Steve Dillon, λείπεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: