Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 17 - 05 - 2017



Ζεστούλα.


DC

Στο Aquaman #23 έχουμε πραξικόπημα στην Ατλαντίδα. Στο Batman #23, ο Batman συνεργάζεται με τον Swamp Thing. Στο Batwoman #3, η Kate αποκτά συμμάχους. Το Cave Carson Has A Cybernetic Eye #8 είναι ψυχεδελικό. Με το Flash #22 τελειώνει το "The Button" crossover χωρίς όμως να λύνεται το μυστήριο. Στο Green Arrow #23, το Seattle μετατρέπεται σταδιακά σε Star City. Στο Green Lanterns #23, η εκπαίδευση είναι σκληρή για τους δυο νέους Lanterns. Στο Harley Quinn #20, η Harley αντιμετωπίζει μια Batwoman από το μέλλον. Στο Justice League #21, ο Flash ζητά τη βοήθεια του Batman αρχικά και μετά όλων των υπολοίπων. Το Nightwing #21 έχει σαν guest τον Wally West. Το Super Sons #4 είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό. Στο Superman #23, ο Manchester Black έχει σχέδια για τον μικρό Jon. To Teen Titans #8 αποτελεί το 2ο μέρος του "Lazarus Contract" crossover. Το Trinity #9 θα μπορούσε να είναι κάποιο τεύχος Justice League. Στο Wild Storm #4 γνωρίζουμε τον Henry Bendix! Το Lucifer #18 είναι εντάξει.

INDIES

Το Birthright #24 μας προετοιμάζει για γεννητούρια εν μέσω μονομαχιών. Το Eclipse #7 δεν είναι κακό. Στο Few #5, ένας πατέρας τιμωρεί την κόρη του με ασυνήθιστο τρόπο. Στο God Country #5, ο Aristus επιστρέφει και μονομαχεί με τον Emmet. Στο Invincible #136, οι Viltrumites πέφτουν στην παγίδα των συμμάχων. Στο Low #18, η Tajo δεν προλαβαίνει να αποτρέψει την καταστροφή. Στο Royal City #3, οι εργάτες αντιδρούν στο κλείσιμο του εργοστασίου. Το Wicked + The Divine 455 AD #1 διαδραματίζεται στην εποχή των Βανδάλων. Στο Dead Inside #5, κρατούμενοι εξεγείρονται και κρατούν ομήρους. Στο Britannia We Who Are About To Die #2, έχουμε να κάνουμε με μια εκδικητική μάγισσα.

MARVEL

Στο Daredevil #20 διαβάζουμε ότι τα παιδιά του Killgrave έκαναν τον κόσμο να ξεχάσει πως ο Matt είναι ο Daredevil. To Generation X #1 μοιάζει να στηρίζεται σε αναθυμιάσεις της περιόδου του Morrison. Στο Invincible Iron Man #7, η Riri αποφασίζει πως χρειάζεται εκπαίδευση. Το Luke Cage #1 δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το Mighty Thor #19 δεν είναι κακό. Το Monsters Unleashed #2 διαβάζεται. Στο Punisher #12 έχουμε μονομαχία πάνω σε παγόβουνο. Το Secret Empire #2 ασχολείται με έναν θύλακα αντίστασης. To Unbeatable Squirrel Girl #20 έχει περισσότερα τέλη κι από το Lord of the Rings. To X-Men Gold #4 είναι το πρώτο τεύχος χωρίς τον Syaf. Στο Star Wars #31, ο Larroca θυμίζει τον Greg Land.

Δεν υπάρχουν σχόλια: