Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορίες 03 - 05 - 2017


Flashpoint


DC

Στο Aquaman #22, ο Arthur αποσοβεί τον κίνδυνο αλλά με τρόπο που βρίσκει αντίθετη τη Mera. To Bane Conquest #1 δεν μου φάνηκε τίποτα το σπουδαίο. Στο Batman #22, ο Batman και ο Flash βρίσκονται προσωρινά στο Flashpoint σύμπαν και συναντούν τον πατέρα του πρώτου. Στο Deathstroke #18 βγαίνουν όλα στη φόρα! Περιττό να πω πως ο γάμος ακυρώνεται. Τα Green Arrow #22 και Green Lanterns #22 είναι εντάξει. Το Harley Quinn #19 διαβάζεται. Το Justice League #20 θυμίζει Μέρα της Μαρμότας. Στο Nightwing #20, ο Deathwing είναι ο καταλύτης στη μάχη με τον Dr. Hurt. Στο Superman #22, η Lois πράττει σαν να είναι υποψήφιo μέλος της Bat-family. Τα Everafter From The Pages Of Fables #9, Savage Things #3 και Flintstones #11 είναι αξιοπρεπή.

MARVEL

Το All-New Guardians Of The Galaxy #1,  μετά από ένα κάρο τίτλους που ακυρώνονται ο ένας μετά τον άλλον, φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στις ταινίες. Έχει μέχρι και baby Groot! Το Black Bolt #1 δεν μου φάνηκε άσχημο. Απλώς δεν νομίζω να ενδιαφερθώ ξανά. Στο Champions #8, οι Teen Titans της Marvel νικούν τον αχαλίνωτο καπιταλισμό με τη δύναμη φιλανθρωπίας. Ή κάτι τέτοιο. Στο Hawkeye #6, η Kate και η Jessica τα βάζουν με μια δράκαινα. Στο Jean Grey #1, η Jean νιώθει τον Phoenix που απελευθερώθηκε στο Thor. Στο Jessica Jones #8, η Maria Hill ζητά την βοήθεια της Jessica. Στο Secret Empire #1 παρακολουθούμε πως περνά η ζωή κάτω από τον ζυγό της Hydra. Τα Spider-Gwen #19 και Spider-Man #16 διαβάζονται. Το X-Men Gold #3, όχι ιδιαίτερα.

INDIES

Το Eternal Empire #1 σηματοδοτεί την επιστροφή του Jonathan Luna. Μου άρεσε. Τo Extremity #3 είναι καλό. Στο Paper Girls #14, τα κορίτσια βρίσκουν εκείνη την αιχμάλωτη χρονοταξιδιώτισσα. Στο Walking Dead #167 έχουμε τον θάνατο της Andrea. Άι στο διάολο Kirkman. To Youngblood #1 είναι μια μάλλον μέτρια προσπάθεια αναβίωσης της σειράς. Στο Baltimore The Red Kingdom #4, ο Baltimore και οι σύντροφοί του βρίσκονται σε εχθρικό έδαφος. Το The Woods #32 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: