Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 22 - 02 - 2017


Σε ένα μήνα ^


DC

Το Action Comics #974 είναι μέτριο. Τουλάχιστον τελειώνει με κάτι σαν cliffhanger. To Batgirl #8 διαβάζεται. Το Deathstroke #13 σε στέλνει αδιάβαστο με την τελευταία του σελίδα. To Detective Comics #951 ξεκινά με την Lady Shiva και τσίτα τα γκάζια. Στο Flash #17, ο Flash στέκεται πάρα πολύ τυχερός. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #15, Hal και Kyle σώζουν τον Saint Walker. To Justice League Of America #1 είναι λιγάκι απογοητευτικό συγκρινόμενο με το Rebirth τεύχος. Στο Suicide Squad #12 φαίνεται να πεθαίνει η Amanda Waller. To Supergirl Being Super #2 είναι συμπαθέστατο. Στο Teen Titans #5, οι Titans λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για τους Demon's Fist. Στο Wonder Woman #17, η Diana συνεχίζει να βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική ενώ η Barbara Ann ξανακυλά. Το Hellblazer #7 είναι μια χαρά. Στο τελευταίο Frostbite #6 βλέπουμε πως η θεραπεία δεν έχει αποτέλεσμα πάνω στην Keaton αλλά αυτό τελικά δεν την πτοεί. Το Future Quest #10 είναι εντάξει. Tο Clean Room #16 έχει μερικές βίαιες μα καθαρτικές σκηνές.

MARVEL

Με το Amazing Spider-Man #24 συνεχίζεται το καταραμένο Clone Conspiracy. Στο Black Panther #11, πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν οι εχθροπραξίες, ούτε που το καταλαβαίνει κανείς. Το Elektra #1 σαν τεύχος μου άρεσε. Ένσταση έχω στη στολή της Ηλέκτρας που θυμίζει την τηλεοπτική της. Το Hulk #3 με έκανε να βαρεθώ. Στο Infamous Iron Man #5, ο Doom συναντά τη μάνα του. Το Inhumans Vs X-Men #5 είναι κακό. To Mighty Captain Marvel #2 είναι μάλλον μέτριο. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #16, στο οποίο η Lunella συναντά τον Strange, έχει πλάκα. Τα Scarlet Witch #15 και Spider-Gwen #17 τα ξεφύλλισα. Το Spider-Woman #16 έχει happy end.

INDIES

Στο Visitor How And Why He Stayed #1, βλέπουμε πως ο Hellboy είχε έναν εξωγήινο παρατηρητή και ίσως και προστάτη. Στο Black Road #7, το παράξενο παρεάκι καταφέρνει να βρεθεί μέσα στην οχυρωμένη πόλη. Στο Descender #19 έχουμε την αυτοκτονία ενός ρομπότ. To Few #2 μας δίνει λίγο από το back story της Hale. Στο Fix #8 τελικά την γλιτώνει το σκυλάκι! Στο Monstress #10, η Maika καταφέρνει να φθάσει στον προορισμό της. Στο Motro #4, σαυράνθρωποι κλέβουν τα μωρά των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: