Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 15 - 03 - 2017


Batman, Superman και υιοί αυτή η βδομάδα.


DC

To All-Star Batman #8, στο οποίο ο Batman αντιμετωπίζει τον Hatter και μέλη των Blackhawks είναι φανταστικό. Στο Batman #19, ο Bane περνάει από όσους τρόφιμους του Arkham βρίσκει μπροστά του και στο τέλος αντιμετωπίζει τον τελικό "κακό", τον Batman! Στo Batwoman #1, συναντάμε την Kate και την βοηθό της, την Julia Pennyworth, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στην Κωνσταντινούπολη. To Harley Quinn #16, που έχει και την Power Girl, είναι πραγματικά αστείο. Στο Nightwing #17, Grayson και Damian μας θυμίζουν τι ωραίο ντουέτο έκαναν επί εποχής Morrison. 

Στο Super Sons #2, ο Damian εκμεταλλεύεται τον μικρό Jon Kent. Στο Superman #19 οι Lois και Clark προσπαθούν να σώσουν τον Jon από τον Mxyzpltk. Στο Trinity #7 βλέπουμε μια διαφορετική συμμαχία. To Justice League #17 είναι σχετικά καλό. Τα Aquaman #19, Green Arrow #19 και Green Lanterns #19 διαβάζονται. Στο Cave Carson Has A Cybernetic Eye #6 μια "θεότητα" ελευθερώνεται από την φυλακή της. Το Wild Storm #2 τελειώνει με την Adrianna Tereshkova να κάνει επίδειξη των δυνάμεών της. Το Lucifer #16 είναι μια χαρά.

INDIES

To East Of West #32 είναι επικεντρωμένο στον Πρόεδρο Chamberlain για τον οποίο μαθαίνουμε πως εκτός από θανάσιμος πολιτικός είναι και θανάσιμος πιστολέρο. Στο God Country #3 έρχεται ο θεός του θανάτου. Το Horizon #9 είναι αξιοπρεπές. Στο Injection #11, η Brigid Roth ταξιδεύει στην Κορνουάλη. Στο Invincible #134, μαζεύεται σιγά σιγά ο στρατός που θα αντιταχθεί στον Thragg. To Kill Or Be Killed #7 είναι αφιερωμένο στην Kira. 

Στο Manifest Destiny #27, μόνο ο Lewis δεν φαίνεται επηρεασμένος από την ομίχλη. To Rockstars #4 είναι εντάξει. Στο Sex Criminals #17 πρωταγωνιστεί η Myrtle Spurge. To Dark Horse Presents #32 είναι καλό. Στο Dead Inside #4, η έρευνα επιστρέφει πίσω, στην φυλακή. Στο Ether #5 βλέπουμε πως η αγάπη του Boone για τον κόσμο του Ether, του στέρησε την οικογενειακή ευτυχία. Το Neil Gaiman's American Gods Shadows #1 αποτελεί μια πιστή μεταφορά του βιβλίου.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #25, εκτός από την επιστροφή του Osborne έχει και την εμφάνιση της Silver Sable. To Spider-Man #14 αποτελεί το προτελευταίο μέρος του crossover με τη Spider-Gwen. To Daredevil #18 έχει να κάνει με την επιστροφή του Killgrave. Στο Mighty Thor #17 βλέπουμε πως για όλα αυτά που συμβαίνουν φταίει ο Loki. Φυσικά. Το Monsters Unleashed #5, με το οποίο τελειώνει η μίνι σειρά, φαίνεται βιαστικό. To Ms. Marvel #16 διαβάζεται. To Punisher #10 είναι μέτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: