Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 08 - 03 - 2017


Σε 25 μέρες!


DC

Στο Action Comics #975 γίνεται η αποκάλυψη, πως ο δεύτερος Clark Kent δεν είναι άλλος από τον Mxyzptlk! Στο New Super-Man #9, ο Kenan συναντά τον Lex Luthor. Τα Supergirl #7 και Superwoman #8 είναι μέτρια. Το Batgirl And The Birds Of Prey #8 έχει τον Nightwing σαν γκεστ σταρ. Στο Deathstroke #14 εμφανίζεται η δεύτερη Power Girl. Στο Detective Comics #952, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στο πέρασμα της Shiva. Στο Mother Panic #4, η Violet καταλήγει απρόσμενα με ένα νέο σύμμαχο. Στο Red Hood And The Outlaws #8, η Artemis ανοίγει την καρδιά της στον Jason, συνοδεία αλκοόλ πάντα. Στο τέλος του Gotham Academy Second Semester #7, η Olive γίνεται έξαλλη.

To Justice League Of America #2 διαβάζεται. To Earth 2 Society #22 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Είναι τέτοιο το happy end της που άνετα μπορούν οι ήρωες αυτού του κόσμου να επισκέπτονται τον βασικό. Στο Flash #18, Flash και Kid-Flash επισκέπτονται την Αυστραλία. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #16, ο Guy Gardner σπάει στο ξύλο τον Arkillo. Στο Suicide Squad #13, ο Rustam δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Στο Wonder Woman #18 βλέπουμε κάποιες από τις συνθήκες που συνετέλεσαν στην μεταμόρφωση της Dr. Minerva σε Cheetah. To Lost Boys #6 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς.

MARVEL

Το All-New Wolverine #18 αποτελεί τον συμπαθητικό επίλογο σε ένα μάλλον κακό arc. Στο Old Man Logan #19, ο Logan προσπαθεί να βρει κάποιον που θα τον στείλει... πίσω στο μέλλον. Το Captain America Steve Rogers #13 έχει τον Zemo στο επίκεντρο. To Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #6 έχει "Choose Your Own Adventure" μορφή. Το Inhumans Vs X-Men #6 είναι κάκιστο. Ευτυχώς, είναι το τελευταίο τεύχος. Το ενδιαφέρον Man-Thing #1 γράφει ο R.L. Stine, συγγραφέας των σχετικά διάσημων "Goosebumps". Το Silver Surfer #9, που είναι καλό, βγαίνει τρεις μήνες μετά από το #8. To Unbeatable Squirrel Girl #18 διαβάζεται.Το Star Wars Doctor Aphra #5 είναι καλό.

INDIES

Στο Copperhead #11 έχουμε νέο δήμαρχο. Στο Green Valley #6 εμφανίζονται κι άλλοι χρονοταξιδιώτες. Στο Low #16 διαβάζουμε μια ιστορία από την εποχή που ο Marik ήταν ακόμα ζωντανός. Στο Motor Crush #4, η πρωταγωνίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με τον θετό πατέρα της. Στο Wicked + The Divine #27 έχουμε μια νέα επίθεση της Darkness και ένα πάρτυ. Στο Hellboy And The B.P.R.D. 1954 Ghost Moon #1, ο Hellboy ταξιδεύει στο Χονγκ Κονγκ. Στο Lady Killer 2 #4, η Josie αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον Irving.

Δεν υπάρχουν σχόλια: