Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κυκλοφορίες 05 - 04 - 2017


Banefall


DC

Το Aquaman #20 πατάει επιτυχημένα σε horror μονοπάτια. Το Batman #20 είναι αφιερωμένο στη μονομαχία μεταξύ του εκτός εαυτού Bane και του πεισμωμένου μέχρι θανάτου Batman. Στο Deathstroke #16, η καλοσύνη της Tanya έχει αρχίσει να επηρεάζει τον Slade. Στο Green Arrow #20, o Oliver, ο Arsenal και η Canary μάχονται τον καπιταλισμό. Στο Green Lanterns #20, οι δυο Lanterns βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Dr. Polaris. To Harley Quinn #17 διαβάζεται. Στο Justice League #18, οι ήρωες σκάβουν τον ίδιο τους τον λάκκο. Στο Nightwing #18, μετά τον Pyg εμφανίζεται κι άλλος ένας villain της περιόδου του Morrison. Στο Superman #20, οι Batman & Robin επισκέπτονται ακόμη μια φορά τους Kents. Στο Shade The Changing Girl #7, η Loma γίνεται το κλισέ κάθε αμερικάνικης εφηβικής ταινίας. Τα Savage Things #2, Flintstones #10 και Everafter From The Pages Of Fables #8 διαβάζονται.
 
INDIES

Το Black Cloud #1 ανήκει στους Jason Latour και Ivan Brandon. Είναι fantasy, μου θύμισε λιγάκι το Ether και αξίζει μιας ανάγνωσης. Στο Paper Girls #13, το παρεάκι βρίσκεται ακόμα χωρισμένο. To Rock Candy Mountain #1 είναι fantasy με πρωταγωνιστές λαθρεπιβάτες τρένων! Ναι, αυτό που διαβάσατε. To They're Not Like Us #15 είναι μια χαρά. Στο Walking Dead #166, η Andrea επιστρέφει στον Rick. Στο Providence #11 τα γεγονότα έτρεχαν ώστε να φτάσουμε στην Αποκάλυψη του φανταστικού Providence #12, με το οποίο μπαίνει και ο επίλογος της σειράς. Ό,τι θέλει μας κάνει ο Moore.  Στο Woods #31, η Sanami, ο πατέρας της και μερικοί ακόμα κρατούνται από την αστυνομία. Στο Baltimore The Red Kingdom #3 γίνονται οι ετοιμασίες για την τελική αναμέτρηση. Το Slayer Repentless #2 είναι αξιοπρεπές. Το Motor Girl #5 είναι καλούτσικο.

MARVEL

To All-New Wolverine #19 θα μπορούσε να είναι τεύχος Invincible Iron Man. Στo America #2, η America γνωρίζει την Peggy Carter και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του τεύχους. Στο Captain America Steve Rogers #15, ο Steve σκοτώνει τον Red Skull, που είναι και αυτός που φταίει που δεν ξεχωρίζαμε την Hydra από τους ναζί. LOL. Στο Champions #7, οι Champions κερδίζουν μια μικρή μάχη αλλά χάνουν μια μεγαλύτερη. To Hawkeye #5 έχει σαν γκεστ σταρ τη Jessica Jones. Στο Jessica Jones #7, η Jess έχει τελειώσει τη μυστική αποστολή της και ψάχνει τον Luke και την κόρη της. Το Royals #1 μου φάνηκε απάλευτο. Στο Spider-Man #15, η μάνα του Miles μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της. Το X-Men Gold #1 είναι και μέτριο, είναι και μπλεγμένο στο σκάνδαλο με τον σχεδιαστή Ardan Syaf. To Star Wars #30 είναι εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: