Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Κυκλοφορίες 08 - 02 - 2017


Φλεβάρης v Απρίλης


DC

To Action Comics #973 είναι μετριότατο. Στο All-Star Batman #7, που σχεδιάζει η Lotay, ο Batman ζητά τη βοήθεια της Ivy. To Batgirl And The Birds Of Prey #7 είναι χαριτωμένο. Το παλιομοδίτικο Deathstroke #12 είναι μια χαρά. Το Detective Comics #950 είναι επικεντρωμένο στην Cassandra Cain. To Earth 2 Society #21 τελειώνει με θανατικό. Το Flash #16 έχει σαν νικητή τον Captain Cold. To Gotham Academy Second Semester #6 είναι συμπαθητικό. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #14, ο Hal και ο Kyle αναζητούν... ελπίδα.

Στο Justice League Of America Rebirth #1 παρακολουθούμε τον Batman να σχηματίζει μια νέα ομάδα, της οποίας πολλά μέλη ανήκαν σε κάποια Suicide Squad! Στο New Super-Man #8, η εκπαίδευση του Kong θυμίζει έντονα αυτήν του Daredevil. Στο Red Hood And The Outlaws #7, ο Jason προσπαθεί να πάρει μια απόφαση σχετικά με τον Bizarro. Στo Suicide Squad #11 τρέχουν δυο διαφορετικές ιστορίες. Τα Supergirl #6 και Superwoman #7 δεν είναι άσχημα. Το Wonder Woman #16, στο οποίο ένα ζωολογικός κήπος αποκτά μια χίμαιρα, είναι καλό. Το Lost Boys #5 διαβάζεται.

IMAGE

Το Birthright #22 είναι επικεντρωμένο στη Mastema. Στο Black Science #28 έχουμε επανεμφάνιση εκείνης της μάγισσας των προηγούμενων τευχών. Το East Of West #31 επικεντρώνεται στην επιχείρηση μιας αντιστασιακής ομάδας. Στο Green Valley #5 έχουμε απτά παραδείγματα πως τα κράνη σώζουν ζωές. Το Moonshine #5 έχει σεξ, βία και μεταμορφώσεις. Το Motor Crush #3 μου θύμισε ακόμα περισσότερο το Speed Racer. To Southern Cross #11 είναι καλό. Στο Wicked + The Divine #26 υπάρχουν διαφωνίες για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η "Darkness".

MARVEL

To All-New Wolverine #17 είναι μάλλον κακό. Το αρκετά καλό Black Widow #11 διαδραματίζεται σε μια μυστική βάση της SHIELD στην Ανταρκτική. Στo Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #5 παρακολουθούμε σκηνές από το παρελθόν του Νεύτωνα. Το Inhumans Vs X-Men #4 χάρη στον Mosaic κυλάει. Καλό όμως δεν είναι. Στο Jessica Jones #5 βλέπουμε τις συνέπειες προηγούμενου μεγάλου event σε έναν απλό πολίτη. Το Kingpin #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. To Ms. Marvel #15 είναι συμπαθητικό. Στο Unbeatable Squirrel Girl #17, η Doreen αποκτά μέντορα. Στο Unworthy Thor #4, ο Odinson βρίσκεται μπροστά στο σφυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: