Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 28 - 12 - 2016


Μπήκε η Άνοιξη του 2017 και ακόμα γράφω για το 2016.


DC

Στο All-Star Batman #5, ο Batman με τη βοήθεια του Duke φτάνει στον προορισμό του. Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις του Two Face στην αστυνομία της Gotham πέφτουν στο κενό. Στο Batgirl #6, Batgirl και Poison Ivy συνταξιδεύουν. Στο Dark Knight III The Master Race #7, ο Superman σώζει τον Batman με τη βοήθεια ενός Lazarus Pit. Στο Deathstroke #9, βλέπουμε πως ο Slade πήρε το όνομά του. Στο Detective Comics #947, η Spoiler θέτει εαυτόν όχι μόνο εκτός ομάδας μα και απέναντί της. Στo Mother Panic #2 αντικρίζουμε μια απορημένη Batwoman.  Στο Teen Titans #3, ο Damian σκέφτεται να θυσιάσει την ελευθερία του για το καλό των υπολοίπων. Στο Justice League Vs Suicide Squad #2, η JLA έχει στα σχοινιά την Squad όταν συμβαίνει κάτι απρόοπτο.

Στο Action Comics #970 προσπαθούν να αποφασίσουν αν μπορούν να καταδικάσουν τον Lex για εγκλήματα που ίσως κάνει στο μέλλον. Στο Wonder Woman #13, η Diana έχει καταρρεύσει ψυχολογικά, όπως άλλωστε έχει καταρρεύσει όλος ο κόσμος της. Tο Supergirl Being Super #1 αποτελεί ξεκίνημα μίνι σειράς με θέμα τα εφηβικά χρόνια της Supergirl. Στο Flash #13, ο Wally κάνει ότι μπορεί για να πετύχει το ραντεβού των Barry και Iris. Το Future Quest #8 είναι αξιοπρεπές. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #11, οι Corps καταφέρνουν να βγουν από τη γυάλα. Το Vigilante Southland #3 διαβάζεται. Στο Hellblazer #5, ο Swamp Thing δεν μπορεί πια να βοηθήσει τον John και τη Mercury. To Sixpack and Dogwelder - Hard Travelin' Heroz #5 έχει πλάκα. Το Clean Room #15, το λες και filler. Στο Frostbite #4, η Keaton αποκαλύπτει στη Vic το κρυοπάγημά της. Δεν προλαβαίνει όμως να αποκαλύψει ένα άλλο, πιο σημαντικό, μυστικό.

INDIES

To A.D. After Death #2 συνεχίζει να αποτελεί μια φανταστική συνύπαρξη δυο ταλαντούχων δημιουργών, κειμένου και εικόνας. Στο Deadly Class #25 ο Ανατολικογερμανός μεταλλάς μας δίνει μια από τις πιο επικές σκηνές των 25 τευχών αυτής της σειράς! Στο East Of West #30, ο στρατός που καταφθάνει στην περιοχή των αυτοχθόνων έχει διαφορετικό ηγέτη αλλά και κίνητρα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Στο Monstress #9 υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στο Seven To Eternity #4, ακόμα και αιχμάλωτος, ο Mud King προκαλεί πάμπολλα προβλήματα. Στο Sex #34 εμφανίζεται ο Ra's al Ghul της σειράς. Στο Witchfinder City Of The Dead #5, βλέπουμε πως ο Edward Grey τελικά αποτελούσε δόλωμα για μια παγίδα που στήθηκε εις βάρος του Giurescu. Στο Savage #2 βλέπουμε πόσο σκληρή είναι η επιβίωση σε αυτό το νησί.


MARVEL

Στο Black Panther #9 υπάρχει διχασμός στο στρατόπεδο των ανταρτών. Το Black Widow #9 έχει γκεστ σταρ τον Bucky. Στo Captain America Steve Rogers #8 μαθαίνουμε οτι η Hydra πιστεύει πως ο Steve Rogers είναι ο εκλεκτός. Το Civil War II #8 είναι το τελευταίο τεύχος αυτού του crossover/event. Σε αυτό, ο Ulysses εξελίσσεται τόσο πολύ που δεν τον χωρά η Γη και η Carol σχεδόν σκοτώνει τον Tony Stark. To Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #3 είναι ενδιαφέρον. Στο Infamous Iron Man #3, ο Doom εξηγεί γιατί έγινε καλούλης. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #14 έχει τον ίδιο γκεστ σταρ με το προηγούμενο, τον Thing, αλλά έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση όσον αφορά τον Doom. Στο Mighty Thor #14, η μάχη συνεχίζεται. Το Hulk #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια τη Jennifer Walters, η οποία επιστρέφει στη δικηγορία. Το Spider-Man #11 ασχολείται με τον πατέρα του Miles. Στο Spider-Woman #14, η Jessica "πενθεί" τον Walter. To Star Wars #26 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: