Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 11 - 01 - 2017


Θεϊκή Μονομαχία.


DC

Στο All-Star Batman #6, η μονομαχία είναι μεταξύ του Batman και του Mr. Freeze. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #6, η Huntress παραδίδει τη μάνα της στην αστυνομία. Το Deathstroke #10 είναι μια χαρά. Στο Detective Comics #948, ο πατέρας της Batwoman δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Το Gotham Academy Second Semester #5 είναι συμπαθητικό. Στο Red Hood And The Outlaws #6, σχηματίζεται μια Bizarro Trinity και αυτό δεν με χαλάει καθόλου. Στο Wonder Woman #14, η νεαρή Diana αντιμετωπίζει τον Άρη. Στο Action Comics #971, o Superman σώζει τον Luthor. Στο New Super-Man #7, o Kong Kenan γίνεται μαθητής πολεμικών τεχνών. Τα Supergirl #5 και Superwoman #6 διαβάζονται. Tα Justice League Vs Suicide Squad #4 και Suicide Squad #9 έχουν στο επίκεντρο την πρώτη έκδοση της Team-X. Τα Flash #14 και Hal Jordan And The Green Lantern Corps #12 είναι εντάξει. Το Earth 2 Society #20 το ξεφύλλισα. Το Lost Boys #4 έχει μονομαχίες σε υπόγεια σπήλαια.

INDIES

Στο Birthright #21, η Rya αφηγείται την ιστορία της. Στo God Country #1, ένας γέρος με το ένα πόδι στον τάφο, θυμάται πως έχει υπερδυνάμεις και ένα μαγικό σπαθί, όταν απειλείται η οικογένειά του. Στο Green Valley #4, η λειψή πια ομάδα των ηρώων μάχεται με δεινόσαυρους. Στο Invisible Republic #14, γνωρίζουμε τον γιο της Maia. To Moonshine #4 είναι καλό. Στο Motor Crush #2, η Domino θυσιάζει πολλά για την πρώην της. Στο Violent Love #3 γίνεται χαμός. Το Lobster Johnson Garden Of Bones #1 έχει βουντού. Στο Motro #3, θετός και πραγματικός γιος έχουν διαφωνίες.

MARVEL

Το All-New Wolverine #16 κινείται στη μετριότητα. Με το Captain America Steve Rogers #9 παρακαλάς επιστροφή στο παλιό status quo και τον Spencer να αφοσιωθεί στην Image. To Daredevil #15 είναι αξιοπρεπές. Το καλό Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #4 επικεντρώνεται στη Nina και τον προδότη Νεύτωνα. To Inhumans Vs X-Men #2 είναι κάκιστο. Στο Jessica Jones #4 μαθαίνουμε πως η Jessica είναι σε μυστική αποστολή. Στο Mighty Thor #15 παρακολουθούμε μια επίθεση του Shi'ar στην Asgard. Στο Ms. Marvel #14, η Kamala μάχεται με έναν εχθρό που "βγήκε" από video game. To Silk #16 διαβάζεται. Στο Spider-Man #12, ο Miles συναντά τη Spider-Gwen. To Unbeatable Squirrel Girl #16 γιορτάζει τα 25 χρόνια της ηρωίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: