Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 04 - 01 - 2017


Καρδούλες!!!


DC

Στο φανταστικό και τρελά ρομαντικό Batman #14 παρακολουθούμε τον Batman και την Catwoman να περνάνε την τελευταία βραδιά προτού επιστρέψει η δεύτερη στη φυλακή! Στο Harley Quinn #11, ο Joker κάνει δύσκολη τη ζωή της Harley. Στο Midnighter And Apollo #4, ο Midnighter φτάνει στον προορισμό του. Στο Nightwing #12, ο Dick καταφέρνει να φέρει στο πλευρό του ένα τσούρμο πρώην supevillains. Στο Superman #14 ξαναβλέπουμε μετά από καιρό την Justice League του Multiverse! Στο Shade The Changing Girl #4, η Shade προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τα ανθρώπινα συναισθήματά της. Το Everafter From The Pages Of Fables #5 δεν είναι κακό. Στο Unfollow #15, τα πιο ικανά εναπομείναντα μέλη των 140 ανακαλύπτουν πως ο Larry Ferrel είναι ζωντανός.

Στο Aquaman #14, ο Arthur, με τη βοήθεια της Mera αντιμετωπίζει τους Αμερικανούς κομάντος και στη συνέχεια ανακαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την οργάνωση N.E.M.O. Στο Green Arrow #14 εμφανίζεται ο Malcom Merlyn. Στο Green Lanterns #14, οι δυο rookies Lanterns εξουδετερώνουν τον Phantom Lantern. Tα Justice League #12 και Justice League Vs Suicide Squad #3 πάνε πακέτο. Άλλωστε έχουν και τα δυο τον Maxwell Lord στο επίκεντρο. Τα Death Of Hawkman #4, Fall And Rise Of Captain Atom #1 και Justice League Of America The Atom Rebirth #1 τα ξεφύλλισα.

INDIES

Στο Black Science #27, η εμφάνιση από μηχανής... θεών δεν είναι αρκετή για να σωθεί ο κόσμος από την εξωγήινη εισβολή. Στο Cannibal #4 βρίσκουν τη Jolene. Στο Saga #41, ο bounty hunter March θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός. Το Walking Dead #162 είναι εντάξει. Το Wicked + The Divine #25 είναι το τεύχος στο οποίο συναντάμε τη Μεγάλη Σκοτεινιά. Τα A&A The Adventures Of Archer And Armstrong #11 και Faith #7 διαβάζονται.

MARVEL

Στο Hawkeye #2, η Kate καταλαβαίνει πως τελικά δεν ήταν κοινός stalker αυτός που ερευνούσε. Στο Moon Knight #10, ο Mark γυρνά πίσω στα μέρη των πρώτων τευχών. Στο Old Man Logan #16, ο Logan αντιμετωπίζει τους Brood. Με το Scarlet Witch #14 τελειώνει η Promethea-like περιήγηση της μάγισσας. Το U.S.Avengers #1 είναι εισαγωγικό τεύχος για μια νέα ομάδα Εκδικητών. Στο Unstoppable Wasp #1 πρωταγωνιστεί η χαμένη κόρη του Hank Pym και πρώην τρόφιμος του Red Room, Nadia. To Unworthy Thor #3 είναι εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: