Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Κυκλοφορίες 01 - 02 - 2017



Madness


DC

Στο Aquaman #16 εμφανίζεται μια νέα απειλή όσο ο Arthur βοηθά στην ανακατασκευή του χωριού που μεγάλωσε. Στο Batman #16, ένας οργισμένος Bane επιστρέφει στην Gotham. To Death Of Hawkman #5 είναι σχετικά αξιοπρεπές. Το Green Arrow #16 μας δίνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Στο Green Lanterns #16 κάνει κατάληψη ο Batman. Στο Harley Quinn #13 βλέπουμε πως ο Joker που εμφανίστηκε στα τελευταία τεύχη ήταν απλώς ένας copycat. Το Justice League #14 αν ήταν τηλεοπτικό επεισόδιο θα ήταν "bottle episode". Στο Midnighter And Apollo #5, ο Midnighter σπάει στο ξύλο τον Neron, τον Άρχοντα της Κόλασης! Στο Nightwing #14, ο Dick πιάνει τον κακό και κερδίζει το κορίτσι. Μέσες άκρες. Στο Shade The Changing Girl #5, η Shade προσπαθεί να επιστρέψει στον πλανήτη της. Στο Superman #16, το σχέδιο του Superman πετυχαίνει χάρη στη θυσία του Red Racer. To Everafter #6 είναι πραγματικά καλό.

INDIES

Στο Deadly Class #26 παρακολουθούμε την επιχείρηση διάσωσης της Maria. Tο Invincible #132 είναι απολαυστικά βίαιο. Στο Paper Girls #11, τα κορίτσια συναντούν μια προϊστορική γυναίκα η οποία όμως φορά cpus και gpus στο λαιμό της. Στο Walking Dead #163 ένα κύμα από ζόμπι εισβάλλει στην Alexandria. Στο Woods #29, η Sanami επιστρέφει στη Γη και πέφτει στα χέρια του FBI. Το Baltimore The Red Kingdom #1 μας βρίσκει με τον Red King να έχει κατακτήσει τον μισό κόσμο. Τα A&A The Adventures Of Archer And Armstrong #12 και Faith #8 διαβάζονται.

MARVEL

Το Avengers #4 αξίζει για τo εκπληκτικό artwork του Mike Del Mundo. Το Bullseye #1 δεν είναι κακό. Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ύπαρξής του. To Champions #5 έχει περισσότερη Gwenpool απ'όση μπορεί να αντέξει κάποιος. Στο Hawkeye #3, η Kate φοράει τη στολή της και χρησιμοποιεί ένα πάρτυ ως κάλυψη για έρευνα. Το Monsters Unleashed #2 είναι διασκεδαστικό. Το Moon Knight #11 είναι καλό. Στο Old Man Logan #17, παρόν και εναλλακτικό μέλλον μπλέκονται στο μυαλό του Logan. To Unstoppable Wasp #2 έχει σαν γκεστ σταρ τη Moon Girl. Στο Star Wars #28, ο Yoda ανακαλύπτει πως το βουνό είναι ζωντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: