Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 30 - 11 - 2016


Φτωχή συγκομιδή.


INDIES

Tο Deadly Class #24 επικεντρώνεται στον metalhead Ανατολικογερμανό. Στο Monstress #8 συμβαίνουν διάφορα πάνω στο καράβι. Το Saga #40 τελειώνει με τον Robot στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Στο Seven To Eternity #3, ο Mud King καταλήγει αιχμάλωτος των επτά χαρακτήρων του τίτλου. Στο Sex #33 βλέπουμε τι μπορεί να συμβεί αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά η επιλόχειος κατάθλιψη. Στο Witchfinder City Of The Dead #4, ο Sir Edward πέφτει στην παγίδα του Giurescu. To Savage #1, που μου θύμισε Ταρζάν και Tom Strong, μου άρεσε.

DC

Το Batman Annual #1 είναι γεμάτο καλές ιστοριούλες. Πραγματικά αξίζει. Στο Superman Annual #1, o Superman βρίσκει στο διάβα του τον Swamp Thing. Με τo Justice League Of America #10 τελειώνει, με μεγάλη καθυστέρηση αλλά και με αρκετά καλό τρόπο, αυτή η σειρά. Στο Suicide Squad #7, η έχων σώας τα φρένας, Harley προσπαθεί να σώσει όλους τους υπόλοιπους!

MARVEL

Στο Black Widow #8 έχουμε μια επίθεση στο Λευκό Οίκο. Το Ms. Marvel #13 έχει εκλογικό θέμα. Το Old Man Logan #14 έχει βαμπίρια. Το Star Wars Annual #2 δεν είναι κάτι σπουδαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: