Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 07 - 12 - 2016


Έχει και λιγότερες μέρες ο Φλεβάρης...


DC

Στο Aquaman #12 τα πράγματα πάνε τόσο στραβά που αναγκάζεται να επέμβει η Justice League. Στο Batman #12 παρακολουθούμε έναν απίστευτα τσαντισμένο Batman καθώς περνά σαν σίφουνας πάνω από τους υποτακτικούς του Bane. Το Death Of Hawkman #3 είναι αξιοπρεπές. Το Green Arrow #12 έχει τον Otto Schmidt στο σχέδιο οπότε γίνεται must. Στο Green Lanterns #12, οι δυο Lanterns συνεχίζουν τη μάχη τους με τον Phantom Lantern. To Harley Quinn #9 είναι ψυχεδελικό. Στο Justice League #10, οι ήρωές μας βρίσκονται αντιμέτωποι με όποιον δευτεροκλασάτο κακό υπάρχει. Στο Midnighter And Apollo #3, ο Midnighter κατεβαίνει στην Κόλαση! Στο Nightwing #10, ο Grayson "επιστρέφει" στο Blüdhaven. Το Shade The Changing Girl #3 είναι περισσότερο ψυχεδελικό από το Harley Quinn. Στο Superman #12, ο Superman, μετά από μια κλασική παρεξήγηση, μάχεται τον Frankenstein. To Everafter From The Pages Of Fables #4 είναι εντάξει. Στο Unfollow #14, ο Larry Ferrel αναπολεί το παρελθόν.

INDIES

To Providence #11 είναι το αντιστάθμισμα των αργών, υπνωτικών ρυθμών των προηγούμενων τευχών. Στο Woods #28, η Sanami επιστρέφει στη Γη. To Rise Of The Black Flame #4 διαβάζεται. Το The Witcher - Curse of Crows #4, επίσης. Με τα A&A The Adventures Of Archer And Armstrong #10 και Faith #6 περνά η ώρα. Το Black Science #26 είναι καλό. Το Cannibal #3 το ξεφύλλισα. Στο Eclipse #4, ο ήρωας σώζει το κορίτσι από τον μανιακό μεταλλαγμένο. Στο Invisible Republic #13, o Croger αρχίζει να καταλαβαίνει πως έχασε πολλά όσο έλειπε. Το Motor Crush #1, της ομάδας του προηγούμενου volume Batgirl, είναι σαν το Speed Racer αλλά με γυναίκα πρωταγωνίστρια και μοτοσυκλέτες. Το Violent Love #2 μου θύμισε αρκετά Sin City. Το Wicked + The Divine #24 τελειώνει πριν προλάβει να ξεκινήσει.

MARVEL

Το All-New Wolverine #15 είναι μετριότατο. Το Champions #3, στο οποίο οι ήρωές μας τα βάζουν με κάτι φονταμενταλιστές, θυμίζει έντονα το Runaways. Το Clone Conspiracy #3 είναι για γέλια με την κακή έννοια. Στο Moon Knight #9, ο Mark συνδιαλέγεται με όλες τις άλλες προσωπικότητές του. Το Scarlet Witch #13 κοπιάρει ασύστολα Promethea. Το Star Wars Doctor Aphra #1 δεν είναι κακο. Το Unworthy Thor #2, στο οποίο εμφανίζεται ένα νέο σφυρί, είναι καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: