Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 23 - 11 - 2016


Lemire με Snyder.

INDIES

Στο Dept. H #8 βλέπουμε τις επικές προσπάθειες διαφυγής από τα πλυμμηρισμένα τμήματα του σταθμού. Το Hellboy And The B.P.R.D. 1954 The Unreasoning Beast #1 έχει να κάνει με το φάντασμα ενός πιθήκου! To A.D. After Death #1, των Snyder και Lemire, είναι ένα sci-fi comic που εναλλάσεται ανάμεσα σε μια παραδοσιακή comic αφήγηση και μια αφήγηση εικονογραφημένου βιβλίου. To Chew #60 είναι το τελευταίο τέυχος της σειράς. Διαδραματίζεται χρόνια μετά το τέλος του προηγούμενου και σε αυτό βλέπουμε έναν Tony που δεν μπορεί να συγχωρήσει. Στο Lake Of Fire #4 οι σταυροφόροι εισέρχονται στην κοιλιά του τέρατος, δηλαδή στο εσωτερικό του διαστημοπλοίου. Στο Thief Of Thieves #37 στραβώνει η ληστεία. Στο Bloodshot U.S.A. #2, ο Bloodshot θεραπεύει την Kay.

DC

Με το Batgirl #5 τελειώνει αυτό το κακό, όπως αποδείχθηκε, πρώτο arc. Ελπίζω να ανακάμψει. Στο Deathstroke #7, ο Superman έρχεται να συλλάβει τον Deathstroke. Στο Detective Comics #945, η Spoiler έχει μια έντονη διαφωνία με τον Batman. Στο Harley Quinn #8, η Harley παρεθερίζει έχοντας παρέα την Ivy. Στο Teen Titans #2, έχουμε Demon's Fist vs Teen Titans. To Action Comics #968 είναι μέτριο. Στo Flash #11, ο Flash και ο Kid Flash καταλήγουν στη διάσταση του Shade. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #9, ο Brainiac έχει βάλει σε γυάλα τους Lanterns. Στο καλό Hellblazer #4, ο John κρατείται αιχμάλωτος όσο ο Swamp Thing ταξιδεύει στον Rotworld. To Six-Pack And Dogwelder Hard-Travelin' Heroz #4 είναι επικεντρωμένο στον Dogwelder. To Wonder Woman #11 τελειώνει με την ηρωίδα μας να σπαράζει. Τα Super Powers #1, Vigilante Southland #2 και Future Quest #7 διαβάζονται. Το Frostbite #3 είναι το Mad Max στους πάγους.

MARVEL

Στο Civil War II #7 παρακολουθούμε την μονομαχία μεταξύ Carol και Tony. Το γεμάτο ανατροπές Death Of X #4 είναι μαύρο χάλι. Και το μαρτύριο δεν θα τελειώσει καθώς έρχεται το Inhumans vs. X-Men. To Amazing Spider-Man Annual #1 διαβάζεται. Το Captain Marvel #10 είναι φυσικά πολύ κακό. Στο Mighty Thor #13, η Thor και οι φίλοι της προσπαθούν να σώσουν τη βασίλισσα των ξωτικών. To Moon Girl and Devil Dinosaur #13 έχει σαν γκεστ σταρ τον Hulk. Το Spider-Gwen #14 είναι άνισο. Με το Empress #7 τελειώνει ο πρώτος κύκλος αυτής της φανταστικής διαστημικής όπερας. Αναμένω την συνέχεια. Το Star Wars #25 είναι ενδιαφέρον. Το Han Solo #5, στο οποίο οι αγωνιζόμενοι φτάνουν στο τέλος της διαδρομής, είναι πραγματικά καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: