Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Κυκλοφορίες 16 - 11 - 2016


Μαγεία.


INDIES

Στο Cinema Purgatorio #7, οι Moore και Ο'Neill απομυθοποιούν τον Wyatt Earp. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #147, ο Johann φονεύει το Δράκο. Στο Black Hammer #5 διαβάζουμε την ιστορία του Randall Weird. Στo Ether #1, των Kindt και Rubín, γνωρίζουμε τον Boone Dias, ο οποίος μπορεί και ταξιδεύει από τον κόσμο μας, σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία. Στο Lady Killer 2 #3 βλέπουμε πως τέμνεται το παρελθόν πεθεράς και Irving. Τα Horizon #5 και Hunt #4 είναι ενδιαφέροντα. Στο Invincible #131 παρακολουθούμε επικές μονομαχίες. Στο Kill Or Be Killed #4, η ερωτική σχέση του Dylan με τη συγκάτοικό του περιπλέκει τα πράγματα. Στο Moonshine #2, αρχίζει να αχνοφαίνεται το "horror" κομμάτι του. Στο Reborn #2, ο Millar αφήνει τον Capullo να οργιάσει. To Southern Cross #9 μου θύμισε το σύμπαν του Dredd σε κάνα δυο σημεία. Στο Britannia #3 έχει βία και σεξ.

DC

Στο Aquaman #11, ο Arthur αναρρώνει. Στο Batman #11, η Catwoman φαίνεται να προδίδει τον Batman. Το Cave Carson Has A Cybernetic Eye #2 ξεκινά δείχνοντας πως ο Cave Carson απέκτησε το μάτι του και στη συνέχεια γίνεται ακόμη πιο παράξενο. Το Doctor Fate #18 είναι αξιοπρεπές. Στο Green Arrow #11, ο Oliver επιστρέφει στο Seattle. Στο Green Lanterns #11, οι δυο Lanterns τα βάζουν με τον παλαβό κάτοχο του Phantom Ring. Στο Justice League #9, η League ανακαλύπτει ποιος είναι ο χάκερ πίσω από τα προβλήματά της. Στο Nightwing #9, ο Dick συναντά τον νέο Superman. To Raven #3 διαβάζεται. Στο Suicide Squad #6 τρελαίνονται όλοι εκτός της Harley. Στο Superman #11, oι γιοι των Batman και Superman προσπαθούν να συνεργαστούν. Στο Trinity #3 βλέπουμε την Lois να μην αστειεύεται. To Lucifer #12 είναι καλούτσικο.

MARVEL

Τα All-New Wolverine #14 και Amazing Spider-Man #21 με άφησαν στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορο. Στο Black Panther #8, o Τ'Challa αποχαιρετά τους φίλους του. Στο Doctor Strange #14, ο Strange περνάει άσχημα στην κόλαση. Το Infamous Iron Man #2 δεν το βοηθά καθόλου η εμφάνιση του Thing. Το Jessica Jones #2 είναι έτσι κι έτσι. Το Old Man Logan #13 θυμίζει το Akira. Tο Silk #14 δυστυχώς πέφτει στον ιστό του Clone Conspiracy. To Spider-Man #9 αποτελεί τον προάγγελο του Civil War #7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: