Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 26 - 10 - 2016


Το καλύτερο κόμικ της Μάρβελ.


MARVEL

To Vision #12 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Σε αυτό, η Virginia ομολογεί τα λάθη και τα εγκλήματά της και βρίσκει διέξοδο στην αυτοκτονία απελευθερώνοντας κατά κάποιον τρόπο τον άντρα και την κόρη της. Τα Civil War II #6 και Captain America Steve Rogers #6 πάνε πακέτο και κανένα από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Το Doctor Strange And The Sorcerers Supreme #1, στο οποίο ο Merlin μαζεύει μάγους από κάθε χρονική περίοδο, δεν είναι άσχημο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #12, η Lunella αποδέχεται τον εαυτό της. Στο Ms. Marvel #12, η Kamala επισκέπτεται το Πακιστάν. Το Nighthawk #6 είναι καλό. Το Prowler #1 δεν αξίζει. Το Punisher Annual #1 κάνει για ένα ξεφύλλισμα. Στο Silver Surfer #7, Surfer και Dawn τζογάρουν σε ένα κοσμικό καζίνο.

INDIES

Στο Birthright #20 μαθαίνουμε πως η προφητεία δεν αφορά τον Mikey. Στο Chew #59, προτελευταίο τεύχος της σειράς, ο Tony σώζει τον κόσμο αλλά οι απώλειες είναι πολλές. Στο Descender #16 βλέπουμε πως ο Driller είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του Andy. Στο Invisible Republic #12, o Croger επιστρέφει για να ανακαλύψει τι πραγματικά έπαθε η Woronov. Το Lake Of Fire #3 τελειώνει με τους ιππότες να εισχωρούν στην "σπηλιά" των τεράτων. Στο Saga #39 συνειδητοποιούν πως λείπει η Izabel. Στo Seven To Eternity #2, η αντίσταση εισβάλλει στο άνδρο του Mud King. Στο Thief Of Thieves #36 βλέπουμε του ανταγωνιστές να έχουν γίνει συνεργάτες. Το Mae #6 έχει μια ιστορία από το παρελθόν της Ani. To Bloodshot U.S.A. #1 συνεχίζει από κει που είχε τελειώσει το Bloodshot Reborn.

DC

Στο Action Comics #966, Lois, Lana και Superman κάνουν μια κουβεντούλα. Στο Batgirl #4 φαίνεται πως η αμερικανίδα συγγραφέας Hope Larson βραχυκύκλωσε με την ύπαρξη εισαγωγικών εξετάσεων για την είσοδο στα πανεπιστήμια. Το Deathstroke #5 θα άξιζε μόνο και μόνο για την αντιπαράθεση Deathstroke και Robin. Στο Detective Comics #943 γνωρίζουμε τo Victim Syndicate. To Doctor Fate #17 διαβάζεται. Το Flash #9 έχει δυο Wally Wests. To Future Quest #6 είναι συμπαθητικό. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #7 παρακολουθούμε τη μονομαχία Hal εναντίον Sinestro. 

Στο Hellblazer #3, o John "ανακρίνει" τον Map. To Six-Pack And Dogwelder Hard-Travelin' Heroz #3, που έχει μια σατιρική έκδοση του John Constantine, βγάζει γέλιο σε σημεία. Στο Suicide Squad #5, η Waller θέλει να προσθέσει τον Zod στην ομάδα. Στο Teen Titans #1, ο Damian περνάει υπέροχα "βασανίζοντας" τα μέλη της ομάδας που θέλει να φτιάξει. To Vigilante Southland #1 δεν νομίζω πως αξίζει. Στο Wonder Woman #9, η Diana βγαίνει ραντεβού με τον Steve Trevor. To Wonder Woman 75th Anniversary Special αξίζει να διαβαστεί. Στο Frostbite #2, η μικρή παρέα φτάνει στο Los Angeles προς εύρεση νέου οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: