Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 12 - 10 - 2016



Καλά Χριστούγεννα.


ΙNDIES

Στο Black Science #25, ο Grant βρίσκεται φυλακισμένος. Στο Fix #6 βλέπουμε τι είναι το "Meth Addicts Fight Club". Στο Jupiter's Legacy Volume 2 #4 δεν πάει τίποτα καλά για τους ήρωές μας. Στο Kill Or Be Killed #3, οι δυο συγκάτοικοι αναμένεται να γίνουν εραστές. Στο Lazarus #25, η Forever μαθαίνει όλη την αλήθεια για την ύπαρξή της. Στο Monstress #7 γνωρίζουμε κάτι πρώην πειρατές, φίλους της Maika. Στο φανταστικό Reborn #1, των Millar και Capullo, βλέπουμε πως όχι μόνο πως υπάρχει μετά θάνατον ζωή αλλά μοιάζει κιόλας με όνειρα οπαδών των sci-fi και fantasy genres. Στο Sex #32, η δημοσιογράφος Juliette Jemas βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Το Southern Cross #8 δεν είναι άσχημο. Στο Cinema Purgatorio #6, ο Alan Moore τα βάζει με τους Warner Brothers. Στο Britannia #2, οι Ρωμαίοι αποδεικνύονται τα χειρότερα τέρατα.

DC

Στο All-Star Batman #3 μαθαίνουμε πως Bruce και Harvey ήταν παιδικοί φίλοι και πως ο Duke είναι metalhead. Το Batgirl And The Birds Of Prey #3 είναι συμπαθητικό. Στο Deathstroke #4 έχει τις ανατροπές του. Με το Detective Comics #942 τελειώνει το crossover. Στο Gotham Academy Second Semester #2 έχουν πρόβλημα με μια μάγισσα. Στο Red Hood And The Outlaws #3 συναντούμε τον Bizzaro. Στο Suicide Squad #4, η ομάδα φέρνει εις πέρας την αποστολή της. Στο Action Comics #965, η μια Lois προσπαθεί να ανακαλύψει τι σημαίνει το μύνημα που της άφησε η άλλη Lois. Στο New Super-Man #4, ο πατέρας του Kenan του φανερώνει ένα μεγάλο μυστικό. Τα Supergirl #2, Superwoman #3 και Earth 2 Society #17 διαβάζονται. 

Στο Flash #8, ο Wally γίνεται βοηθός του Barry. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #6, ο Hal παίρνει αμπάριζα όποιον Yellow Lantern βρίσκει μπροστά του. Το πολύ καλό Doom Patrol #2 τελειώνει με την εμφάνιση του Flex Mentallo. Μέχρι τότε έχει γίνει ένας μικρός χαμός. Στο Wonder Woman #8 διαβάζουμε την ιστορία της Doctor Minerva πριν μεταμορφωθεί στην Cheetah. Το Lost Boys #1 αποτελεί συνέχεια της ταινίας. Στο Sheriff Of Babylon #11 γίνεται κατανοητό πως ο φοβερός τρομοκράτης είναι απλώς ένας αχυράνθρωπος. Στο Unfollow #12, η Courtney τρέχει να σωθεί.

MARVEL

Αν διαβάσετε το Clone Conspiracy #1 και δεν πείτε στο τέλος "παναγίτσα μου, όχι πάλι", δεν είστε πραγματικοί fans. Στο Daredevil #12, οι Inhumans φέρνουν εμπόδια στην έρευνα για τον ψυχοπαθή δολοφόνο. Με το Howard The Duck #11 τελειώνει η σειρά. Στο Moon Knight #7 τρέχουν παράλληλα δυο ιστορίες. Το Mosaic #1 δεν μου φάνηκε καλό. Στο Old Man Logan #12, ο ηγέτης των σιωπηλών μοναχών αποδεικνύεται μέγιστος πολυλογάς. Στο Power Man And Iron Fist #9 εμφανίζεται η Carol Danvers. Το Punisher #6 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Στο Darth Vader #25, ο Vader δεν εκτιμά καθόλου την προδοσία της Doctor Aphra. Στο Han Solo #4, ο αγώνας συνεχίζεται, ο κόσμος να χαλάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: