Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 05 - 10 - 2016


Επέστρεψα.


DC

Το Aquaman #8 με έκανε να γκουγκλάρω τις λέξεις "Shaggy Man". Τα Batman #8 και Nightwing #6 αποτελούν μέρος cross-over. To Cyborg #2 ψιλοδιαβάζεται. Το Death Of Hawkman #1 δεν είναι άσχημο. Στο Green Arrow #8 επιστρέφει ο Otto Schmidt στο σχέδιο. Στο Green Lanterns #8 κάνουν Halloween. Στο Harley Quinn #5, η Harley κάνει "μοϊκάνα"! Το Justice League #6 είναι άνισο. Tο Midnighter And Apollo #1 σηματοδοτεί την επιστροφή όχι μόνο των δυο αγαπητών ηρωών μα και ενός villain που λίγοι θυμούνται. 

To Shade The Changing Girl #1, στο οποίο διαβάζουμε πως η εξωγήινη Loma μπήκα στο σώμα της γήινης Meghan, είναι φανταστικό. Στο Superman #8, οι Tomasi, Gleason και Mahnke αποτίουν φόρο τιμής στον Darwyn Cooke. Δάκρυα παντού. Τα Flintstones #4 και Future Quest #5 είναι συμπαθέστατα. Με το Art Ops #12 τελειώνει η σειρά με ένα τεράστιο "happy end". Το τέλος του Clean Room #12 είναι πιο ανατριχιαστικό από αυτό του #10. To Everafter From The Pages Of Fables #2 διαβάζεται. Με το Suiciders Kings Of HelL.A. #6 κλείνει πολύ ικανοποιητικά αυτή η μίνι σειρά.

INDIES

To Cannibal #1 μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Το Eclipse #2 είναι συμπαθητικό. Το Green Valley #1, που είναι καλό, έχει, μέσες άκρες, ιππότες εναντίον βαρβάρων. Το Moonshine #1 αποτελεί το νέο πόνημα των Azzarello και Risso και διαδραματίζεται την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης. Το Paper Girls #10 σε γεμίζει ελπίδα. Το Red One #4 με κάνει να σκεφτώ πως μια παρόμοια ηρωίδα θα ταίριαζε πολύ και στη σημερινή Αμερική. Στο Walking Dead #159 σπάει η Lucille! To A&A - The Adventures Of Archer And Armstrong #8 το ξεφύλλισα. Στο Bloodshot Reborn #18, οι Bloodshots βρίσκονται πάνω σε μια σχεδία στη μέση του πουθενά. Το The Witcher - Curse of Crows #2 είναι πραγματικά καλό. Tο Woods #26, που είναι εντάξει, μου δίνει πάσα για να πω πως αυτό το κόμικ θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #13 γίνεται εμφανής η πτώση στην ποιότητα αυτού του κόμικ. Το Cage #1 του Tartakovsy δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Κρίμα. Το Champions #1, με την ομάδα των νεαρών ηρώων της Marvel, είναι συμπαθητικό. Το Death Of X #1 είναι πολύ κακό. Η προσπάθεια επαναφοράς των μεταλλαγμένων ξεκινά πάρα πολύ άσχημα. Το Doctor Strange #12 διαβάζεται. Στο Invincible Iron Man #14, Tony και Carol Danvers συμφωνούν πως διαφωνούν. Το Jessica Jones #1 θυμίζει πολύ την παλιά σειρά, κάτι που είναι καλό. Επίσης η Jessica Drew του Gaydos είναι ίδια η Jennifer Connelly. Στο Scarlet Witch #11, η Wanda βρίσκει μια θεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: