Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 28 - 09 - 2016


Ακούγοντας King Gizzard & the Lizard Wizard.


DC

Στο Action Comics #964, o Superman συναντά τον Clark Kent. Μπέρδεμα, ε; Στο Batgirl #3, η Babs ταξιδεύει στην Κορέα για να πέσει σε μια παγίδα. Το Batman Beyond Rebirth #1 δεν είναι κακό. Το Blue Beetle #1 είναι απογοητευτικό. Το Deathstroke #3 γίνεται πραγματικά αστείο σε μερικά σημεία. Το Detective Comics #941 αποτελεί το 3ο μέρος crossover. Στο Flash #7, o Flash δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Godspeed. To Hal Jordan And The Green Lantern Corps #5 είναι εντάξει. Το Hellblazer #2 είναι, ευτυχώς, καλό. Το Six-Pack And Dogwelder Hard-Travelin' Heroz #2 κάνει σάτιρα στο Hellblazer! Το Suicide Squad #3 υπάρχει μόνο και μόνο για να θαυμάσουμε την Katana. Στο Teen Titans Rebirth #1, ο Damian αποφασίζει να φτιάξει ομάδα εφήβων υπερηρώων. Και το κάνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο! Στο Wonder Woman #7, η Diana καταφέρνει να σώσει φίλους, συμμάχους και να θεραπεύσει την Cheetah! Το Frostbite #1 μας μεταφέρει σε μια μεταποκαλυπτική Γη που όχι μόνο έχει παγώσει από άκρη σ' άκρη μα που το κρυοπάγημα είναι κολλητική ασθένεια!

INDIES

Στο Deadly Class #22 ξεκινά η νέα σχολική σεζόν. Στο Descender #15 διαβάζουμε την ιστορία της Effie και του Andy. To Hunt #3 είναι καλό. Στο Lake Of Fire #2, η κοπελίτσα του προηγούμενου τεύχους σώζεται από την πυρρά χάρη σε επίθεση των εξωγήινων τεράτων του comic. To Saga #38 πόνεσε λίγο στο τέλος του. Το Snotgirl #3 με έκανε να αναρωτιέμαι πάλι "γιατί". Στο Thief Of Thieves #35 παρακολουθούμε ένα κυνηγητό με αυτοκίνητα. Στο Mae #5, οι δυο αδερφές καταφέρνουν να διαφύγουν από το κάστρο. Το Witchfinder City Of The Dead #2 σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται για prequel του Hellboy - Wake the Devil. Στο Bloodshot Reborn #17, ο Bloodshot καταλήγει ναυαγός στη μέση του πουθενά.

MARVEL

Το Captain America Steve Rogers #5 είναι τόσο κακό που με έκανε να αναρωτηθώ πως γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να γράφει το Fix. To Captain Marvel #9 με δυο Gages στα συγγραφικά καθήκοντα δεν θα μπορούσε παρά να είναι κάκιστο. Το Doctor Strange Annual #1 είναι διασκεδαστικό. Στο Ms. Marvel #11, η Captain και η Ms, μέχρι το τέλους του τεύχους, έχουν διαλύσει τη φιλική τους σχέση. Το Nighthawk #5 είναι μια χαρά. Το Rocket Raccoon And Groot #10 διαβάζεται. Στο Spider-Gwen #12, η Gwen αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον πατέρα της στα δίχτυα της αστυνομίας. Στο Spider-Woman #11, η Jessica Drew διαλύει και αυτή τη φιλία της με την Danvers. Το Unbeatable Squirrel Girl #12 έχει πλάκα. Με το Star Wars #23, περνά η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: