Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 21 - 09 - 2016


Ακούγοντας Kvelertak.


INDIES

Στο Chew #58, ο Tony βρίσκεται σε ένα δίλημμα. Για να σώσει τον κόσμο πρέπει να φάει την αγαπημένη του. Το Demonic #2 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Στο Horizon #3 παρακολουθούμε μια διάσωση/απόδραση. Στο Invisible Republic #11 βλέπουμε πως η ακραία ηρωοποίηση της Maia ίσως να ήταν βιαστική. Στο Manifest Destiny #23, η αποστολή των Lewis και Clarke προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με μια φυλή Ινδιάνων. Το Rumble #14 ξεκινά με μονομαχία Rathraq εναντίον Asura για να γίνει όλο και πιο χαοτικό όσο προχωρά. Με το Seven To Eternity #1 ξεκινά η νέα sci-fi/fantasy σειρά των Remender και Opena. Έχουν διαπρέψει αυτοί οι δυο όποτε συνεργάστηκαν. Χαθείτε άφοβα λοιπόν στον κόσμο του Zhal. Το She Wolf #4 συνεχίζει να είναι παλαβό. Το Wicked + The Divine 1831 εμπλουτίζει το σύμπαν της σειράς.

Στο B.P.R.D. Hell On Earth #145, η Βαρβάρα επιστρέφει από την κόλαση φέρνοντας μαζί της ενισχύσεις. Στο Black Hammer #3 διαβάζουμε την ιστορία του αντίστοιχου Martian Manhunter της σειράς. Στο Dark Horse Presents #26 ξεκινά ιστορία των Kaare Andrews και Troy Nixey οπότε είναι απαραίτητη η ανάγνωσή του. Στο Dept. H #6, η Mia καταφέρνει να διαχειριστεί αλλεπάλληλες κρίσεις. Στο Hellboy And The B.P.R.D. 1954 The Black Sun #1, o Hellboy ανακαλύπτει έναν ιπτάμενο δίσκο στην Αρκτική. Tο Weird Detective #4 είναι αρκετά καλό. To Britannia #1 έχει Ρωμαίους, δρυΐδες, ιέρειες της Εστίας και μοιάζει με κάτι που συνήθως βρίσκεις στο 2000 AD.

DC

Στο Aquaman #7, ο Aquaman ψάχνει να βρει την ταυτότητα των προβοκατόρων όσο εκείνοι, υπό νέα ηγεσία, προσπαθούν να προκαλέσουν νέες καταστροφές. Τα Batman #7 και Nightwing #5 αποτελούν τα δυο πρώτα μέρη του crossover "Night of the Monster Men". To Cyborg #1 διαβάζεται. Στο Doctor Fate #16 εμφανίζεται ο θεός Όσιρης. Στο Green Arrow #7, η Emi μονομαχεί με έναν δράκο. To Green Lanterns #7, που επικεντρώνεται στην οικογένεια του Simon, παίζει να είναι το καλύτερο τεύχος της σειράς. Στο Harley Quinn #4, η Harley ταξιδεύει στην Ινδία. Στο Justice League #5, η Γη σώζεται. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Με το Raven #1 ξεκινά μια μίνι σειρά στην οποία, η Raven  μετακομίζει στους θείους της, στο Σαν Φρανσίσκο. Στο Superman #7 οι Kents επισκέπτονται το τοπικό πανηγύρι. Το Trinity #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος σειράς που προφανέστατα θα ασχολείται με τους Batman, Superman και Wonder Woman. Στο Lucifer #10 αποκαλύπτεται ένας εκδικητικός Θεός.

MARVEL

To All-New Wolverine #12 είναι μέτριο. Στο Civil War II #5 πέφτει ξύλο ανάμεσα στους ήρωες έως τη στιγμή που βλέπουν το επόμενο όραμα. Πόσο μα πόσο κακό είναι αυτό το event! Στο International Iron Man #7 διαβάζουμε την ιστορία των βιολογικών γονέων του Tony Stark. Στο Mighty Thor #11, η Jane Foster, με τη βοήθεια του σφυριού, καταφέρνει να προστατεύσει τη μυστική της ταυτότητα. Το Power Man And Iron Fist #8 δεν θα ήταν σπουδαίο όπως και να 'χε. Η σύνδεσή του με το Civil War II στο τέλος όμως, το αποτελειώνει. Στο Punisher #5 βλέπουμε ένα από τα τελευταία μακελειά που σχεδίασε ο Steve Dillon. Σνιφ. Στο Vision #11, ο Vision, που έχει σκοπό να δολοφονήσει τον αδερφό του, λογαριάζει χωρίς τη γυναίκα του. Το Vote Loki #4 δεν νομίζω να έχει λόγο ύπαρξης μετά την εκλογή του Trump. Στο Empress #6, η Emporia νομίζει πως οδηγεί το πλοίο σε απάνεμο λιμάνι. Που να ΄ξερε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: