Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 14 - 09 - 2016


Ναι, είναι αυτό που νομίζετε.


DC

Το All-Star Batman #2 είναι φανταστικό. Ο Batman είναι σχεδόν μόνος του απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του μα καταφέρνει να επιβιώνει με θαυμαστούς, κάθε φορά, τρόπους. Το Deathstroke #2 είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Στο Detective Comics #940, ο Batman και οι φίλοι του βλέπουν τον Tim Drake να θυσιάζεται. Το Gotham Academy Second Semester #1 είναι συμπαθητικό. Το Red Hood And The Outlaws #2 είναι αξιοπρεπές. Το Suicide Squad #2 πραγματικά μου άρεσε ενώ είχε και μια από τις καλύτερες ατάκες της Harley. Το Doom Patrol #1 έχει στο εξώφυλλό του ένα πιτόγυρο. Ένα καλό σημάδι για το πρώτο comic της Young Animal σειράς.


Το Action Comics #963 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Δεν φτάνει που γράφει τη σειρά ο Jurgens, δεν συνεργάζεται και με πραγματικά καλούς σχεδιαστές.  Το Earth 2 Society #16 είναι μέτριο. Το Flash #6 θυμίζει επεισόδιο της τηλεοπτική σειράς. Στο Green Lanterns #6 τελειώνει το arc με τους Red Lanterns. Στο New Super-Man #3 βλέπουμε και εμείς οι αναγνώστες αλλά και οι συνεργάτες του πως ο Kong Kenan δεν είναι τόσο άχρηστος όσο φαινόταν. Στο Superwoman #2 σκεφτόμουν "Lois, Lana, Lex, Lena, τι μπέρδεμα". Στο Wonder Woman #6, η Diana βλέπει οράματα με ελαφάκια, παγώνια, ποντικάκια κι άλλα ζώα.

INDIES

Το House Of Penance #6 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της πάρα πολύ καλής σειράς. Η Sarah Winchester γαληνεύει, ο κύκλος του αίματος όμως ξεκινά από την αρχή. Στο Lady Killer 2 #2, η κυρία Schuller ξεκινά τη συνεργασία της με έναν "cleaner". Το Birthright #19... έχει δράκο! Στο Black Science #24, ο Grant φτιάχνει το ένα, χαλάει δύο. Όπως συνήθως δηλαδή. To Fix #5 με έκανε να γελάσω 3-4 φορές. Φανταστικό τεύχος. To Hadrian's Wall #1 διαδραματίζεται στο μέλλον. Όχι το δικό μας όμως. Το Cinema Purgatorio #5 έχει ενδιαφέροντα πράγματα. Το Faith #3 είναι έτσι κι έτσι.



MARVEL

Στο Black Panther #6, ο T'Challa βάλλεται από παντού οπότε αποφασίζει να καλέσει βοήθεια. Το Civil War II Gods Of War #4 έχει ένα ενδιαφέρον. Το Mockingbird #7 είναι σαν ιστορία της Άγκαθα Κρίστι. Στο Old Man Logan #11, ο Logan και η Lady Deathstrike συμμαχούν πρόσκαιρα. Το Rocket Raccoon And Groot #9 διαβάζεται. Στο Scarlet Witch #10, η Wanda βρίσκεται στην Ιαπωνία. Στο πρώτο μέρος του Spider-Man #8, ο Miles έχει μια κουβεντούλα με τους Cage και Jones. Το δεύτερο σχετίζεται με το Civil War II.

Δεν υπάρχουν σχόλια: