Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Κυκλοφορίες 07 - 09 - 2016


Ακούγοντας "The Jack Wood".


DC

Στο Batman #6, για να σώσει την Gotham Girl, ο Batman έρχεται σε συμφωνία με τον διάβολο. Την Amanda Waller δηλαδή. Το Green Arrow #6 επικεντρώνεται στην Emiko Queen. To Harley Quinn #3 έχει πλάκα. Tο Nightwing #4 έχει και λαβύρινθο και Μινώταυρο. Στο Justice League #4 δεν φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά η προσπάθεια διάσωσης της Γης. Στo Aquaman #6 έχουμε Arthur & Mera εναντίον του Superman. Το Cyborg Rebirth #1 διαβάζεται. Μέχρι εκεί όμως. Στο Supergirl #1, η Kara είναι σαν το ψάρι έξω από το νερό. Στο Superman #6, οι Kents κατατροπώνουν τον Eradicator. To Everafter #1 είναι ό,τι πρέπει για όσους τους έχει λείψει το Fables. Στο Sheriff Of Babylon #10, η Saffiya και ο Nassir βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Στο Unfollow #11, η Courtney συνειδητοποιεί πως ο Akira σίγουρα δεν θέλει το καλό τους.

INDIES

To Eclipse #1 διαδραματίζεται σε μια Γη στην οποία ο καυτός ήλιος αναγκάζει την ανθρωπότητα να ζήσει υπογείως. Το Kill Or Be Killed #2 με πιάνει να σκέφτομαι πόσο καλή σειρά θα γινόταν αυτό το comic. To Paper Girls #9 έχει Ζέπελιν από το μέλλον! Το Red One #3 σηματοδοτεί την επιστροφή της αγαπημένης μας κομμουνίστριας. Στο Sex #31 συζητούν για το Rothchild Group που είναι κάτι σαν το Court of Owls. Στο Walking Dead #158 έχει μάχες. To A&A - The Adventures Of Archer And Armstrong #7 διαβάζεται. Στo Crossed Plus 100 #18, η Future ακολουθεί τον δικό της μοναχικό δρόμο. To Skybourne #1 του Frank Cho αξίζει για το artwork. Στο Woods #25 επιστρέφει ο Isaac. To Rise Of The Black Flame #1 εξιστορεί την ιστορία του Black Flame, ανταγωνιστή του B.P.R.D.

MARVEL

Στο Daredevil #11 κάποιος μετατρέπει τους Inhumans σε γκροτέσκα έργα τέχνης. Στο Doctor Strange #11, o Strange θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ τον Kevin Matchstick του Matt Wagner. To Invincible Iron Man #13 είναι σχετικά μέτριο. Το Moon Knight #6 είναι ό,τι να ΄ναι με την καλή έννοια. Το Silk #12 είναι Dungeons and Dragons φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: