Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κυκλοφορίες 13 - 07 - 2016


Έτσι γίνεται Guillermo.


INDIES

Δεν ξέρω γιατί έπιασα τόσο αργά το House Of Penance των Tomasi, Bertram και Stewart. Έχει φτάσει ήδη στο 4ο από τα 6 τεύχη του και είναι φανταστικό! Μέσες άκρες, αυτό που θα έπρεπε να είναι το "Crimson Peak" του Del Toro και δεν ήταν. Στο Abe Sapien #35, ο Abe συναντά την Alice που του λέει τι απέγινε ο Hellboy. Το Conan The Slayer #1 αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα. Πάλι καλά, το "The Avenger" δεν διαβαζόταν από ένα σημείο και μετά. Στο Birthright #17, ο Sameal, παππούς του Mikey, και ο Enoch έρχονται σε αντιπαράθεση. Το Descender #13 βάζει στο επίκεντρο την Telsa Nagoki. To sci-fi Horizon #1 μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Στο Wicked + The Divine #21 οι δυο αντίπαλες παρατάξεις ξεκινούν τις εχθροπραξίες. Στο Bloodshot Reborn #15, ο Bloodshot καταλαβαίνει πως το παράξενο πλάσμα που καταδιώκει αυτόν και τους άλλους Bloodshots, είναι η φιλενάδα του.

DC

Στο Detective Comics #936 βλέπουμε πως η μεγάλη απειλή για την οποία ο Batman προετοίμαζε τους συντρόφους του είναι ενδοοικογενειακή. To Nightwing Rebirth #1 επικεντρώνεται στους Grayson και Damian και είναι αρκετά καλό. Το Action Comics #959 είναι λίγο σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. To New Super-Man #1, στο οποίο γνωρίζουμε τον Κινέζο Superman, είναι αναπάντεχα καλό. Το Wonder Woman #2 ασχολείται με το παρελθόν της Diana. Γενικότερα, τα μονά τεύχη θα ασχολούνται με το παρόν, τα ζυγά με το παρελθόν. Το Flash #2 είναι σχετικά εντάξει. Tο Hal Jordan And The Green Lantern Corps Rebirth #1 βρίσκει τον Oa υπό την κατοχή του Sinestro και τον Hal χωρίς δαχτυλίδι. Τα Earth 2 Society #14 και Wacky Raceland #2 τα ξεφύλλισα. Το Dark And Bloody #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει happy end.

MARVEL

Στο Civil War II #3, ο Banner σκοτώνεται από τον Hawkeye κι έτσι το όραμα φαινομενικά δεν επαληθεύεται. Ετοιμάζομαι για ένα facepalm σε κάποιο σημείο. Το Civil War II Amazing Spider-Man #2 είναι κακό. Το Civil War II Choosing Sides #2 έχει πραγματικά καλά κομμάτια. Το Civil War II Gods Of War #2 διαβάζεται. Στο Daredevil #9 έχουμε team-up Daredevil και Spider-Man. Στο Old Man Logan #8, Jean και Jubilee φτιάχνουν τη διάθεση του γερο-Λόγκαν. Στο Power Man And Iron Fist #6, οι δυο πρωταγωνιστές βρίσκονται κυνηγημένοι από το νόμο. Στο Silk #10, η Black Cat τιμωρεί τη Silk για τη διπροσωπία της. Στο Vision #9 ξετυλίγεται η τραγωδία σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Σπουδαίο τεύχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: