Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 29 - 06 - 2016


Αυτό που διαβάζω Millar και μου αρέσει...


INDIES

Στο East Of West #27, το συμβούλιο παίρνει μια βίαιη τροπή, κάτι που, εδώ που τα λέμε, αναμενόταν. Στο Jupiter's Legacy Volume 2 #1, η Chloe, o Hutch και ο μικρός Jason μαζεύουν ένα ένα τα μέλη της υπερ-ομάδας τους. Στο Sex #29, o Simon Cooke βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου. Στο Mae #2, διάφορα πλάσματα από τον κόσμο του παραμυθιού έρχονται στο κατόπι της Abbie. Στο Bloodshot Reborn #14, ο Bloodshot βρίσκεται κυνηγημένος σε ένα μυστηριώδες νησί.

MARVEL

Το Black Panther #3 προσπαθεί να γίνει επικό και πολιτικό ταυτόγχρονα. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνει. Στο Captain America Steve Rogers #2, διαβάζουμε την εξήγηση της απότομης αλλαγής του Steve Rogers. Το Captain Marvel #6 είναι μέτριο. To Mockingbird #4 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στο Silk #9, η μυστική ταυτότητα της Silk μα και η ιδιότητα της σαν διπλή πράκτορας φανερώνεται. Το Spider-Gwen Annual #1 διαβάζεται. Στο Spider-Man #5, ο Miles συγκρούεται με τη Black Cat. Στο Unbeatable Squirrel Girl #9 εμφανίζεται ο Mole Man. Το Darth Vader #22 είναι αξιοπρεπές.

DC

Στο Dark Knight III The Master Race #5, ο Batman μετατρέπει το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν σε παγίδα. Ε, δεν περίμενα και κάτι πολύ διαφορετικό. Το Grayson Annual #3 διαβάζεται. To Art Ops #9 χωλαίνει στο σχέδιο. Στο Suiciders Kings Of Hell.A. #4, ένας οργισμένος μαγαζάτορας έρχεται να πάρει εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: