Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 15 - 06 - 2016


Gotham & Gotham Girl


DC

To Batman #1 είναι το πρώτο τεύχος το οποίο γράφει αποκλειστικά ο Tom King. Σε αυτό, βλέπουμε μια έξυπνη χρήση του υπερηρωικού κλισέ της διάσωσης ενός αεροπλάνου μέσω της οποίας γνωρίζουμε ένα νέο ζεύγος υπερηρώων. Επίσης, δεν συνοδεύεται από την απέχθεια που συνήθως έχω για το artwork του David Finch. To Dark Knight Returns - The Last Crusade αποτελεί prequel του Dark Knight Returns και μπορώ να πω πως είναι πιο κοντά στο πνεύμα εκείνου σε σχέση με τα DK2, DKIII, All-Star Batman & Robin.



Στο Green Arrow #1, Oliver και Dinah δεν έχασαν καθόλου χρόνο! Στο Green Lanterns #1, η μέτρια εκτέλεση αδικεί την πολύ καλή ιδέα. Το Justice League #51 είναι αφιερωμένο στον Robin. To Titans Rebirth #1, δυστυχώς έχει τον Bret Booth στο σκίτσο. Τεράστιο γιατί. Στο Superman #1, οι Tomasi και Gleason κάνουν για τον Superman και το γιό του ό,τι έκαναν για τον Batman και τον Damian. To Scooby Apocalypse #2 διαβάζεται. Το Swamp Thing #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το διαβάζει κανείς μόνο για τον μουρλό Kelley Jones. Στο Clean Room #9, η Chloe δικαιώνει την εμπιστοσύνη της Astrid. Το Lucifer #7 είναι ενδιαφέρον.

MARVEL

Στο Civil War II #2, ο Tony απαγάγει τον Inhuman προφήτη με αποτέλεσμα να τον κυνηγούν όλοι: Ultimates, Avengers, X-Men, Inhumans. To Civil War II X-Men #1 δεν διαβάζεται. Στο Astonishing Ant-Man #9, ο Ant-Man έχει ένα φοβερό σχέδιο διάσωσης της κόρης του. Κρίμα που δεν χρειαζόταν τη διάσωση. Στο Black Widow #4, η Nat ανακαλύπτει τη νέα βελτιωμένη έκδοση του "Red Room". Στο International Iron Man #4, ο Tony βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να μάθει ποιοι ήταν οι πραγματικοί του γονείς. Στο Spider-Gwen #9, η Gwen έρχεται αντιμέτωπη με τον τοπικό Punisher. To Vote Loki #1 φαίνεται να είναι λιγότερο ευρηματικό από το Citizen Jack. Τα Star Wars #20 και Star Wars Han Solo #1 είναι μια χαρά.

IMAGE & DARK HORSE

Στο Descender #12 βλέπουμε τι μεταμόρφωσε τον Tim-22 σε τέτοιο τσογλάνι. Στο Invincible #129, ο Mark επιστρέφει στη Γη. Στο Lazarus #22, η Sonja παίρνει τη θέση της τραυματισμένης Forever σε μια σημαντική αποστολή. Στο Low #14, η Della δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο Manifest Destiny #20, η αποστολή των Lewis και Clark προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στην προηγούμενη. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #142, η Ashley βρίσκει έναν δαίμονα κρυμμένο σε ένα πηγάδι. Το Weird Detective #1, των Van Lente και Vilanova, έχει να κάνει με έναν ντετέκτιβ που δεν είναι αυτό που φαίνεται σε έναν κόσμο βγαλμένο από το μυαλό του Lovecraft.

Δεν υπάρχουν σχόλια: