Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Κυκλοφορίες 06 - 07 - 2016


Gotham and Gotham Girl.


DC

Στο Batman #2, ο Batman "εκπαιδεύει" τους νέους ήρωες της Gotham. Στο Aquaman #2, ο Manta κάνει κακό χαμό στην πρεσβεία της Ατλαντίδας. Στο Green Arrow #2, η Black Canary είναι σκασμένη για τον "θάνατο" του Green Arrow. To Green Lanterns #2 έχει πολλούς περισσότερους Red Lanterns από όσους μπορεί να αντέξει ένας οργανισμός. Το Justice League Rebirth #1 δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Στο Superman #2, οι Tomasi και Gleason κάνουν φανταστική δουλειά με τους Kents. To Flintstones #1 δεν μου φάνηκε καθόλου άσχημο. Το Future Quest #2 είναι γενικά καλό. Το Sheriff Of Babylon #8 είναι αφιερωμένο στο Nassir. Στο Unfollow #9 μας αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό του Larry Ferrel.

MARVEL

Στο Invincible Iron Man #11, ο Rhodey, που εδώ δεν έχει πεθάνει ακόμη, χαλάει το πρακτοριλίκι του Tony. Στο Moon Knight #4, ο Marc και η Marlene φτάνουν στην πυραμίδα όπου τους περιμένει μια έκπληξη. Στο Punisher #3, o Frank αντιμετωπίζει με επιτυχία τους αδίστακτους αλλά βλαμμένους παρασκευαστές ναρκωτικών. Στο Scarlet Witch #8, η Wanda πάει σε ψυχολόγο. Ή έτσι μας αφήνει να νομίζουμε. Στο Silver Surfer #5, η διασημότητα του Surfer του δημιουργεί προβλήματα. Στο Spider-Woman #9, η Carol Danvers γίνεται μια πολύ ενοχλητική φίλη. Το Vote Loki #2 διαβάζεται. Το Empress #4 είναι πολύ καλό. Το Star Wars Han Solo #2 είναι εντάξει. Το Star Wars Poe Dameron #4 είναι το λιγότερο αδιάφορο.

INDIES

Στο Black Science #22, ο Grant γίνεται εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης του. Το Discipline #5 έχει σεξ και μεταμορφώσεις. Στο Fix #4, o Mac αποκτά έναν σκύλο ως νέο συνάδελφο. Το Paper Girls #7 έχει μάχη γιγαντιαίων βραδυπόρων. 'nuff said! Στο Walking Dead #156, ο Negan μας θυμίζει γιατί είναι αυτός που είναι. Το Woods #24 τελειώνει με δάκρυα. Το Cinema Purgatorio #3 είναι ενδιαφέρον. Στο Baltimore Empty Graves #4 αποκαλύπτεται η ταυτότητα της Κόκκινης Μάγισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: